Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'e tehdit!

Hadise’nin koruması Mehmet Y. işten çıkarıldı. Korumanın eşi Gülşah Y. ile Hadise’nin menajeri olan ablası Hülya Açıkgöz mahkemelik oldu.

Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'e tehdit!

Savcılığa sunulan şikayet dilekçede Gülşah Y.'nin Hülya Açıkgöz'e, eşinin herhangi bir gerekçe gösterilmeden işten çıkarıldığını ve tazminatının verilmediğine dair bir mesaj attığı belirtildi.

Günaydın'da yer alan habere göre; mesajda kendisinin ve eşinin çok mağdur olduğunu, tazminat haklarının verilmesini isteyen Gülşah Y.'nin, aksi takdirde SGK'ya suç duyurusunda bulunup yaşadıklarını televizyon programlarında anlatmakla tehdit ettiği ifade edildi.

Açıkgöz dilekçesinde korumanın kovulmasıyla ilgilerinin olmadığını belirtti. Soruşturma sonunda savcılık, gönderilen mesajlarda şantaj suçunun tespit edilmediğine karar vererek basit tehdit suçu kapsamında iddianame düzenledi.

Hakkında altı aya kadar hapis istemiyle dava açılan genç kadın, geçtiğimiz günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı.

Adli para cezası aldı

Gülşah Y., Hülya Açıkgöz'e gönderdiği mesajları tehdit amacıyla yollamadığını, sadece dikkatlerini çekmek istediğini söyledi. Eşinin 6 ay boyunca Hadise'nin sigortasız korumalığını yaptığını ancak emeğinin karşılığını alamadığı için mesaj attığını ifade eden genç kadın, suçsuz olduğunu söyledi.

Mahkeme, mesaj içeriğinin basit tehdit unsurları oluştuğuna karar vererek Gülşah Y.'nin 25 gün adli para cezasına çarptırılmasına karar verdi.

Etiketler
Hadise Mahkeme Tehdit