Ronaldo televizyon yayınında gözyaşlarını tutamadı

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, bir televizyon programında babasının videosunu görünce ağladı. Ronaldo kendisine yöneltilen tecavüz iddialarıyla ilgili de açıklamalar yaptı.

Hakkındaki tecavüz suçlamaları yüzünden zor zamanlar geçiren futbolcu Cristiano Ronaldo, çıktığı TV programında babasının daha önce görmediğini söylediği bir videosu karşısında ağladı.

İngiliz sunucu Piers Morgan’ın programına katılan Ronaldo, kendisinin futboldaki başarılarını göremeden 2005 yılında ölen babasının daha önce hiç bilmediği, Ronaldo’yla gurur duyduğundan söz ettiği bir video gösterildi.

‘BU VİDEOYU HİÇ GÖRMEMİŞTİM’

Gözyaşları içinde, “Bu videoyu hiç görmemiştim, bu videoyu hiç görmemiştim, inanılmaz” diyen ünlü futbolcu, sirozdan ölen ve alkolik olduğunu bilinen babası hakkında şunları söyledi:

“Ailem, annem, kardeşlerim, hatta büyük oğlum bile başarılarıma tanık oldu ama babam genç yaşta öldü ve hiçbir şey göremedi. Babamı yüzde yüz tanıma fırsatım olmadı. Alkolikti. Onunla asla normal bir konuşma yapamadım. Zor zamanlardı.”

‘ÇOK KÖTÜ HİSSETTİRİYOR’

Ronalda, Temmuz ayında takipsizlikle sonuçlanan tecavüz suçlamaları ile ilgili yaptığı açıklamada ise kız arkadaşı ve çocuklarının karşısında çok utandığını belirtti. Sözlerine çok kötü hissettirdiğini söyleyerek devam eden Ronaldo:

“Bir gün kız arkadaşımla beraber oturma odasındaydım ve haberlerde birden Cristiano Ronaldo şunu bunu yaptı diye konuşmaya başladılar. Çocukların merdivenlerden indiğini duyunca kanalı değiştiriyorsunuz, çünkü utandım, kendimi utanmış hissettim” dedi.

Etiketler
Cristiano Ronaldo Futbol Tecavüz