Yunus Günçe'den Emine Bulut paylaşımı: Yazarak anlatamazdım!

Ünlü isimler Emine Bulut cinayetine tepkilerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdi.

Kırıkkale'de, eski eşi Fedai Baran (43) tarafından katledilen Emine Bulut'un (38),ölmeden önce olay yerinde çekilen son görüntüsü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Ünlü isimler tepkilerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdi.

Oyuncu Yunus Günçe de tepkisini sosyal medyadan dile getirdi. Dikkat çeken bir video yayınlayan Günçe, "Yazarak anlatamadım. Yazarak atlatamazdım. Zaten atlatamıyorum!" ifadelerini kullandı

Kırıkkale'de, eski eşi Fedai Baran (43) tarafından bıçaklanan Emine Bulut'un (38),ölmeden önce olay yerinde çekilen son görüntüsü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Görüntüde Emine Bulut'un, "Ben ölmek istemiyorum" feryadı ile o an yanında bulunan 10 yaşındaki kızı F.B.B.'nin "Anne lütfen ölme" diyerek ağlaması yürekleri dağladı. Olayla ilgili futbol kulüpleri, siyasiler ve ünlü isimlerden konuyla ilgili tepki yağdı.

"YAZARAK ANLATAMAZDIM"

Ünlü isimler tepkilerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdi. Oyuncu Yunus Günçe de tepkisini sosyal medyadan dile getirdi.

Dikkat çeken bir video yayınlayan Günçe, "Yazarak anlatamadım. Yazarak atlatamazdım. Zaten atlatamıyorum!" ifadelerini kullandı.

Etiketler
Emine Bulut