Afili Aşk dizisinde asansör sahnesi olay oldu!

Kanal D'nin dizisi Afili Aşk ilk bölümü ile izleyiciden geçer not almayı başardı. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizinin 6. son bölümündeki bir sahne ise yok artık bu kadar da olmaz dedirtti, asansör sahnesi sosyal medyanın diline düştü.

İstanbul’un çok eski tekstilcilerinden olan Yiğiter ailesinin yakışıklı ve çapkın oğlu Kerem ile Keremlerin atölyesinde işçi olarak çalışan Ayşe'nin komik aşk hikayesini anlatan Afili Aşk dizisinin başrollerinde. Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk gibi genç isimlerim yanı sıra Altan Erkekli, Neşe Beykent gibi usta oyuncular da var.

Çarşamba akşamları ekrana gelen dizi 17 Temmuz akşamı 6. son bölümü ile izleyicisiyle buluştu. Dizideki asansör sahnesi ile günün konusu oldu.

Peki sosyal medyada da olay olan asansör sahnesi neydi: Kerem ile Ayşe iş yerindeki asansöre biner ve asansör onlar içindeyken bozulur. Asansörde kaldığını anlayan Ayşe korkar ve fenalık geçirir.

Kerem ise Ayşe'yi rahatlatmak için ona hikayeler anlatır. Bu arada dışardakiler de asansörü tamir etmesi için teknik ekibi çağırır. Olay yerine gelen teknik ekip arızanın uzun süreceğini söyler.

Bunun duyan Kerem ise Türk televizyonlarında yaşanan ve kolay kolay akıldan silinmeyecek bir sahneye imza atar. Asansörün içinde olan Kerem ile dışarda olan Ayşe'nin abisi Rıza elleriyle asansörün kapısını açmaya çalışır.

Sosyal medyada konu olan sahnenin sonunda ise kalınlığı 15 santimi bulan demir asansör kapı Kerem ve Rıza tarafından itilerek açılır.

Etiketler
Kanal D