Edis'ten ilginç açıklama: Şarkılarımda cinselliği...

Şarkıcı Edis, verdiği bir röportajda şarkılarında cinsellik ögelerini kullanmadığı açıklamasını yaptı.

Edis'ten ilginç açıklama: Şarkılarımda cinselliği...

Şarkı sözleriyle fazlasıyla dikkat çeken sanatçı Edis, T24'ün haberine göre "Şarkılarında neden hep ‘Hayranım sendeki doymaz nefse’, ‘Yine yine yerlere ser beni mindere’, ‘Bi’ de bu yanaktan bam bam bam’ gibi cinsellikle ilgili göndermeler var? sorusuna verdiği cevapla şaşırttı.

"Şarkılarımda cinselliği kullanmıyorum. Aşktan bahsettiğim için aşkın içinde ne varsa sözlerde de onu anlatıyoruz." diyen Edis, sözlerine şöyle devam etti:

"Mesela ‘Yine yine yerlere ser beni mindere’ derken sen bunu cinsellik olarak yorumlayabilirsin ama ben orada “Senden ne gelirse gelsin benim kabulümdür” diyorum. Bunu da biraz absürd şekilde veriyorum. Demek biz insanların kafasında imge oluşturabilecek bir dizim yapabilmişiz orada."

‘Bana Ne’ şarkısının klibinde başrolde yer alan muz için; "Asla cinsel gönderme yok. Öncelikli yurtdışında da kliplerimizin izlenirliği yüksek olduğu için ‘Bana Ne’yle ‘Banana’ arasındaki isim benzerliğinden yola çıktım.

Bir de “Burası muz cumhuriyeti mi” diye bir laf vardır. Geçimini sadece muz satarak sağlayan, ekonomisi kötü ülkelere denir. Biz de orada batmış bir ülkede hiçbir şeyi takmadan deli gibi dans eden insanlar yaptık." dedi