Kazada ağır yaralanan Sergen Deveci yoğun bakımda

Sergen Deveci'nin de içerisinde olduğu, oyuncuları taşıyan minibüs kaza yaptı. Kaza sonucunda üç isim hayatını kaybetti, sekiz kişi hastaneye kaldırıldı. Sergen Deveci'nin sağlık durumu ve biyografisi araştırılmaya başlandı.

Kazada ağır yaralanan Sergen Deveci yoğun bakımda

Sergen Deveci'nin de içerisinde bulunduğu minibüsün yaptığı kazada Tolga Güleryüz, Özgür Karataş, Burak Topçu can verdi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan tiyatrocu, sosyal medya içerik üreticisi Sergen Deveci'nin sağlık durumu araştırılmaya başlandı. Peki Sergen Deveci kimdir, sağlık durumu nasıl? Sergen Deveci'nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

SERGEN DEVECİ'NİN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla Merzifon ve Suluova'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten'in sağlık durumlarının iyi olduğu, Sergen Deveci'nin ise kontrol amacıyla yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi.

SERGEN DEVECİ KİMDİR?

2 Ekim 1991 Kocaeli İzmit doğumlu Sergen Deveci 31 yaşındadır. Oyunculuğa olan alakası sebebiyle Kocaeli Şehir Tiyatrosu’nda eğitim aldı. Instagram, Facebook, YouTube gibi sosyal medya mecralarında yayınladığı skeçlerle adını duyurdu.

İşte rol aldığı bazı yapımlar:

Nalan
Aslında Özgürsün
Bonkis
Dayı Şov
Yara Bandı
Şüphe

Etiketler
Sergen Deveci Hastane