Eski vampir yeni Batman oldu

Yeni Batman filminde esfanevi süper kahramanı Twilight serisiyle adını duyuran Robert Pattinson canlandıracak.

Eski vampir yeni Batman oldu

Yönetmenliğini Mat Reeves'in yapacağı ve 25 Haziran 2021'de vizyona girecek yeni Batman filminde esfanevi süper kahramanı Twilight serisiyle adını duyuran Robert Pattinson canlandıracak.

Hollywood uzun süredir aradığı yeni Batman'ini nihayet buldu. Son 'Batman' Ben Affleck'in yeni filmde rol almayacağını açıklamasının ardından sorulmaya başlayan "Yeni Batman kim olacak?" sorusunun cevabı belli oldu.

Yönetmenliğini Matt Reeves'in üstleneceği ve 25 Haziran 2021'de gösterime girecek yeni solo Batman filminde 'Kara Şövalye'yi Twilight serisinde 'Vampir Edward' rolüyle adını duyuran Robert Pattinson canlandıracak.

Pattinson'dan önce efsanevi süper kahramanı canladırması düşünülen isimler arasında Nicolas Hoult, Armie Hammer ve Aaron Taylor-Johnson gibi Hollywood'un genç ve yetenekli oyuncularının adı geçiyordu.

Robert Pattinson bugünlerde, 'Dark Knight' serisi, Inception ve Interstellar gibi filmlerin usta yönetmeni Christopher Nolan'ın yeni filmini çekimleri başlamak üzere sette çıkmaya hazırlanıyor.

Etiketler
Batman Film