Sanatçı suavi'den #magandakurşunu videosu

Sanatçı suavi, yayımladığı videoyla maganda kurşununa dikkat çekti.

Sanatçı suavi'den #magandakurşunu videosu

Sanatçı suavi, yayımladığı videoyla maganda kurşununa dikkat çekti.

İstanbul sultangazi, gazi mahallesi'nde 2 ağustos 2015 tarihinde arkadaşları ile yolda yürürken bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla omuriliği zedelenerek % 99 felç olan lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş, hayata 2 yıl 11 gün tutunabildi.

Olay tarihinde 17 yaşında olan, Ahmet Emre 26 Mayıs'ta yaşasaydı 21 yaşında olacaktı . Çavuş ailesi maganda kurşununa dikkat çekmek için sosyal proje hazırladı çok sayıda duyarlı insan gibi sanatçı suavi' ailenin isteğini yerine getirdi .

Sanatçı suavi maganda kurşununa dikkat çekmek üzere video hazırladı.

Sanatçı Suavi video’da ‘’bireysel silahlanmaya hayır ahmet emre’ler ölmesin analar ağlamasın bu tarz olaylar bir an önce aydınlatlamlı ‘’ dedi

Ahmet Emre Çavuş kim?

26 mayıs 1998 istanbul sultangazi 75. Yıl mahallesinde dünyaya geldi ilk orta eğitimini yaşadığı mahallede tamamladı lise eğitimini gop sağlık meslek lisesinde başladı 11. Sınıf öğrencisiyken 2 ağustos 2015 tarihinde arkadaşları ile yolda yürürken bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla omuriliği zedelenerek felç olan ahmet emre çavuş istanbul üniversitesi cerrahpaşa tıp fakültesi hastanesi’nde 7 ay yoğun bakımda tedavi gördü bu zor tedaviyi başarıyla geçen genç daha sonra şişli'de ornöram fizik tedavi merkezinde 1 yıl 5 ay fizik tedavi gördü ara ara değişik hastanelerde kısa süreli tedaviler gören ahmet emre 21 haziran 2017 günü ameliyat için tekrardan cerrahpaşa tıp fakültesi hastanesin’de 2 büyük ameliyat geçirdi ameliyatlar başarılı geçti 13 ağustos 2017 gece aniden fenalaşan ahmet emre sabah 06:20 vefat etti.

Ahmet Emre Çavuş 2 yıl 11 gün yaşamak için büyük mücadele verdi.

Sanatçı Suavi'nin paylaşımı:

CHP'li Gürsel Tekin de 'bireysel silahlanmaya hayır' videosu yayınladı:

Sanatçı Seyfi Yerlikaya da 'bireysel silahlanmaya hayır' videosu yayınladı.