Çankaya'dan üç büyük sergi

Kültür-sanat etkinlikleri ile Başkentin merkezi olan Çankaya, bu hafta üç önemli sergiye birden ev sahipliği yapıyor.

Çankaya'dan üç büyük sergi

Kültür-sanat etkinlikleri ile Başkentin merkezi olan Çankaya, bu hafta üç önemli sergiye birden ev sahipliği yapıyor.

Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nde devam eden Çankaya Belediyesi Koleksiyonu Sergisi'yle Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde başlayan Zamansız ve Peru Amazonları sergileri Başkentli sanatseverleri bekliyor.

Çankaya Belediyesi kültür sanat etkinlikleriyle Ankara’nın merkezi olmaya devam ediyor. Başkent'te sanata desteğini artırarak sürdüren Çankaya Belediyesinin iki büyük kültür-sanat merkezinde üç önemli sergi bu hafta Başkentli sanatseverleri bekliyor.

Sanatla dolu bu haftada ilk sergi Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nde devam eden Çankaya Belediyesi Koleksiyonu Sergisi oldu. Çankaya Belediyesi'nin sahip olduğu birbirinden değerli eserlerin sanatseverlerle buluştuğu sergi, 23 Mayıs'a kadar açık kalacak.

"ZAMANSIZ" ESERLER

Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde sanatseverle buluşan "ZAMANSIZ" karma resim sergisi de ilk günlerinde yüzlerce sanatseveri konuk etti.

21 Mayıs'a kadar açık kalacak sergide Ankaralı sanatçıların eserleri Başkentlilerle buluşmaya devam edecek.

MUHTEŞEM PERU FOTOĞRAFLARI

Çankaya'da Mayıs ayının en dikkat çeken fotoğraf sergisi "Peru Amazonları" sergisi de kapılarını fotoğraf tutkunları için açtı. Peru Büyükelçiliği'nin düzenlediği etkinlikte, 18 seçkin fotoğraf sanatçısı Peru'nun geniş ve çeşitlilik içeren bölgeleriyle, kadim halklarını objektiflerine yansıtıyor. Bu özel fotoğraf sergisi de 21 Mayıs'a kadar sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Etiketler
sergi Çankaya