Can Atilla’dan yeni albüm

Muhteşem temalarla konçertonun, New Age, Chill-Out müziğin ritmik ve biçimsel yapısını elektronik müzikle canlandıran Can Atilla'nın yeni albümü, geleceğin müziği 'Masiva' müzikseverlerle buluştu.

Can Atilla’dan yeni albüm

Yenilikçi melodilerden oluşan bu albümde güçlü kişiliğini de müziğine yansıtan Can Atilla, barok döneminde ortaya çıkan gözde bir biçim kantatalardan da vokaller oluşturmuş.

Allargo, Adagio,Largo hızlıdan yavaşa tempoları, presto Finalle sonuçlandırarak, Solo Klavye org, solo keman ve sürekli bas formatıyla neşeli ve coşkulu Dört Mevsim bir albüm çıkarmış.

Albümde anlatmak istediği hikayesi sorulduğunda;

Masiva tasavvuf inanışında merkezi öneme sahip kavramlardan biridir. Arapçada, Ma: “şey”, Siva: “başka” anlamına gelmektedir. Allah'ın dışındaki yaratılmış bütün varlıklara ve ilahi sisteme verilen isimdir. Var olma hikmeti bir sır olarak kabul edilen her şey Masiva'dır.

Can Atilla 10 şarkıdan tan oluşan 70 dakikalık albümde Can Atilla’nın daha önceki çalışmalarından Idea ve Vivaldi’nin elektronik müzik düzenlemelerinin yanı sıra 8 yeni eser bulunmakt