Türkmen’den konsere ‘kitap ve defterle gelin’ çağrısı

Gökhan Türkmen'den dinleyicilerine konsere kitap ve defterle gelmeleri çağrısı.

Türkmen’den konsere ‘kitap ve defterle gelin’ çağrısı

Gökhan Türkmen Akustik Konser Serisi kapsamında ‘Akustik Plus’ adını verdiği konseptle ilk defa yarın DasDas’da sahne alacak. Yıllardır birlikte yol aldığı GT Band’in yanı sıra birbirinden değerli müzisyenler Türkmen’e eşlik edecek.

Türkmen, kültleşen parçalarının yanı sıra 2019 yılında yayımladığı Virgül mini albümünün şarkılarıyla da dinleyenleri buluşturacak.

Birgün gazetesinden Öykü Özfırat'ın haberine göre, yarın dinleyicilerin beraberinde getirecekleri kitap, kalem, defter gibi kırtasiye malzemeleri ve oyuncaklar Geleceğe Işık Tut ekibi aracılığıyla ihtiyacı olan okullara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ulaştırılacak.

BİZLERLE BİRLİKTE YOL ALIN

Geleceğe Işık Tut ekibiyle 2016 yılından beri sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiklerini kaydetti. Türkmen, “Yüzlerce çocuğa ulaşan ve emek veren başarılı bir ekipten bahsediyoruz. Yarınki konserimizde de, hepimize bir hatırlatma mahiyetinde bizlerle birlikte yol almaları için çağrıda bulunuyoruz” ifadelerinde bulundu.

“İnsanların farkındalıkla yaşamalarını istiyoruz” diyen Türkmen, konuşmasını şöyle sonlandırdı: “Misafirlerimizden isteğimiz kitap, kalem, defter gibi kırtasiye malzemeleri ve oyuncaklar ile konserimize katılım sağlayarak, konser öncesinde Geleceğe Işık Tut ile hazırladığımız kolilere hediyelerini bırakmaları. Konser sonrasında ekip, kolileri paketleyerek, 23 Nisan’da ihtiyacı olan arkadaşlarımıza ulaştıracaklar.”

Etiketler
Ağrı Konser