Ozan Arif'i binler uğurladı

Ozan Arif'i son yolculuğuna binler uğurluyor. Meral Akşener ve Mansur Yavaş cenazede buluştu.

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ozan Arif, Samsun’da binlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Törene İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve kurmayları ile CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, milletvekilleri, ile onbinlerce vatandaş katıldı. Törene MHP'yi ise MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karabıçak temsil etti.

Samsun’da 3 gün önce tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ozan Arif'in cenazesi son kez evine getirildi. Cenazesi daha sonra cenaze aracına taşınarak törenin düzenleneceği Büyük Cami’ye götürüldü. Büyük Camii'de Ozan Arif'in cenaze namazı kılındı.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kanser tedavisi gören halk ozanı ve bestekar Ali Şirin, 3 gün önce saat 05.00 sıralarında hayatını kaybetti.

Şirin’in cenazesi bugün Atakum ilçesi İncesu Yalı Mahallesi’ndeki evinden uğurlandı. Şirin’in evine Türk bayrağı asılırken tabutunun üzeri de Türk bayrağı ile kaplandı. Evinin önünde Kuran-ı Kerim okunup dua edildi, yakınlarından ve sevenlerinden helallik alındı. Bu sırada sevenleri gözyaşlarına boğuldu. Cenazesi daha sonra cenaze aracına taşınarak törenin düzenleneceği Büyük Cami'ye götürüldü. Büyük Camii'de Ozan Arif'in cenaze namazı kılındı.

Ozan Arif'i binler uğurladı - Resim : 1

MERAL AKŞENER DUA ETTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ozan Arif'in cenaze töreni için Büyük Cami'ye geldi. Akşener, Ozan Arif'in naaşının başına gelerek dua etti. Törene İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, CHP’ye katılan eski çalışma sosyal güvenlik bakanı Yaşar Okuyan, Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li Zihni Şahin, İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, MHP’den ihraç edilen bağımsız aday Erhan Usta, AKP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ile AKP Samsun İl Başkanı Ersan Aksu başta olmak üzere çok sayıda siyasi ile Uğur Işılak gibi sanatçılar da katıldı.

BABASININ YANINA DEFNEDİLDİ

Özellikle milliyetçi kesimin edebi dille sesi olan Ozan Arif, Samsun Büyük Camii'de öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kıranköy Mezarlığı'nda babasının yanına defnedildi.

Etiketler
Meral Akşener Mansur Yavaş Urla