Halk, sanatçısını böyle uğurladı: Hakan Yeşilyurt'a veda...

Antalya'da geçirdiği kalp krizi nedeniyle 46 yaşında hayatını kaybeden sanatçı Hakan Yeşilyurt, sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı...

Halk, sanatçısını böyle uğurladı: Hakan Yeşilyurt'a veda...

Antalya'da geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden 46 yaşındaki sanatçı Hakan Yeşilyurt, sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

1999 yılında "Eftelya" şarkısıyla adını duyuran sanatçı Hakan Yeşilyurt, önceki gün kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. 'Acıya Gülmek', 'Sen Aşksın', 'Bize Kalan', 'Kömür Gözlerin' gibi popüler şarkıların sahibi Yeşilyurt için Antalya Kültür ve Cem Evi'nde tören düzenlendi.

Yeşilyurt ailesinin güçlükle ayakta durabildiği cenaze törenine katılan sanatçı Onur Akın, Hakan Yeşilyurt'un annesinin elini bir an olsun bırakmadı.

Cenaze töreninde sanatçının dostları ve hayranları Yeşilyurt'u son gününde yalnız bırakmadı. Sanatçılar Mehmet Gümüş, Hilmi Yarayıcı ve Seyfi Yerlikaya da cenazeye katılan isimler arasındaydı.

Cemevindeki törenin ardından Hakan Yeşilyurt'un cenazesi, sevilen şarkıları eşliğinde Konuksever Mezarlığı'na defnedildi.

Etiketler
Antalya Urla