Recep Aktuğ yardım gecesinde vefasızlık

40 yıllık sanatçının yardım gecesinde 3 bin TL toplandı.

Recep Aktuğ yardım gecesinde vefasızlık

‘Aşk-ı Memnu’ ve ‘Kurtlar Vadisi’nin de aralarında olduğu birçok dizide oynayan Recep Aktuğ (64) KOAH rahatsızlığı yüzünden zor günler geçiriyor. Yaşam mücadelesi veren, bu sebeple uzun zamandır çalışamayan Recep Aktuğ’un tedavi masrafları için Beyoğlu Çiçek Bar’da gece düzenlendi.

200 SANATÇIYA HABER VERİLDİ 50 KİŞİ GELDİ

Posta gazetesinden Hakan Kıraslan'ın haberine göre Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat ve Nebahat Çehre’nin de aralarında olduğu 200 sanatçıya haber verildi. 50 kişinin katıldığı organizasyonda çok az ünlü vardı.

40 yıllık sanatçı Recep Aktuğ için yalnızca 3 bin TL toplanabildi! Doktoru izin vermediği için geceye gidemeyen Recep Aktuğ yardımda bulunan dostlarına teşekkür etti.

'CEVAP ALAMADIK'

Yardım gecesini organize eden oyuncu-yazar Kaan Erkam “KOAH ve omur kırığının yanısıra akciğerleri su topladı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat başta olmak üzere birçok oyuncuya davet mesajları gönderdik. Cevap alamadık. Vefasızlık var” dedi. Selçuk Ural “Recep dostum. Vefa böyle durumlarda belli oluyor işte. Koşup geldim” diye konuştu.

Recep Aktuğ 2008-2010 tarihleri arasında Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat ve Nebahat Çehre ile ‘Aşk-ı Memnu’da oynadı. Dizide zengin iş insanı ‘Hilmi Önal’ı canlandırıyordu.