Sinema zincirinden tepki çekecek Cem Yılmaz kararı!

18 Ocak’ta vizyona girmesi beklenen Cem Yılmaz'ın Karakomik Filmler’in yerine Üç Harfliler: Adak filmi vizyona girecek.

Sinema zincirinden tepki çekecek Cem Yılmaz kararı!

2018’in son günleri Türk sineması açısından bir meydan muharebesine sahne olmuştu.

Film yapımcıları ile Mars Grup, biletlerdeki gelir dağılımı ve ‘mısır polemiği’ üzerinden birbirine girmiş ve olaylar bir çıkmaza doğru sürüklenmişti.

O dönem, Mars Grup Kurumsal İlişkiler Direktörü Aslı Irmak Acar, “Seyirciyi filmsiz bırakmayız. Gerekirse yeni Cem Yılmaz’lar çıkarırız” şeklinde açıklamalarda bulunarak hemen herkesin tepkisini çekmişti.

Sonraki süreçte bakanlığın gerekli düzenlemeleri yapacağı açıklamasından sonra sular bir miktar durulmuştu.

1 Ocak’ta gösterime girmesi beklenen Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filminin ardından, 18 Ocak’ta izleyiciyle buluşacak olan Karakomik Filmler de ertelendi.

Mars Grup, bu tarihte vizyona girecek filmin yerine Üç Harfliler: Adak filmini vizyona sokacak. Normalde 5 Haziran’da vizyona girmesi beklenen filmin yayın tarihi böylece 6 ay önceye alınarak, Cem Yılmaz’ın filminin çıkacağı güne çekilmiş oldu.

‘FİLMLERİMİ BEDAVA BİLE GÖSTERİRİM’

Öte yandan, Londra’da açılışı yapılacak olan “CMYLZ Diamond Elite Platinum Plus” gösterisinin biletleri kara borsaya düşen Cem Yılmaz, sevgilisi Defne Samyeli ile ABD’ye giderken havalimanında açıklamalarda bulundu.

ABC'de yer alan habere göre; geçtiğimiz haftalarda Mars Grup cephesinden gelen, “Gerekirse yeni Cem Yılmaz’lar çıkarırız” açıklamalarına sert tepki gösteren Cem Yılmaz, havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir basın mensubunun, “Salon işine el atıp, bir şeyler yapabilir misiniz?” şeklindeki sorusuna “Neden olmasın? Benim için fark etmez, filmlerimi bedava bile gösteririm” diyerek cevap veren Cem Yılmaz, yeni dönemin enteresan gelişmelere gebe olacağının da sinyallerini vermiş oldu.

Son gösterisinin kara borsaya düşmesiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Yılmaz, “Avrupa’da böyle şeyler yaşanıyor. İlgi olması güzel” diye konuştu.

Etiketler
Cem Yılmaz Film Sinema AKOM