Dördüncü Kıraathane Kitap Şenliği başlıyor

Kıraathane binasındaki kitap stantları 10-11 Eylül ve 17-18 Eylül Cumartesi-Pazar günleri 11.00-20.00, hafta içi 12 Eylül'den 16 Eylül'e kadar ise her gün 14.00-20.00 saatleri arasında ziyaretlere açık olacak

Dördüncü Kıraathane Kitap Şenliği başlıyor

Kıraathane Kitap Şenliği'nin dördüncüsü bu yıl 10 - 18 Eylül tarihleri arasında Kıraathane İstanbul Edebiyat Evi'nde yapılacak. Etkinliğe 30 bağımsız yayınevi stant açacakken, çevrim içi etkinlikler ise sosyal medya hesaplarından izlenebilecek. Şenlik bugün (9 Eylül) düzenlenecek sokak partisiyle başlayacak.

30 yayınevinin katılacağı Kıraathane Kitap Şenliği, Kıraathane İstanbul Edebiyat Evi binasının giriş, bir, iki ve üçüncü katlarında kurulacak. Kıraathane'nin beşinci katında ise yazarlarla söyleşiler, kitap sohbetleri, şiir dinletileri, edebiyat konuşmaları yer alacak.

Bu yıl ayrıca, şenlik kapsamındaki bir dizi söyleşi ve panel de Yesayan Salonu ile İstos ofisinde gerçekleşecek. Katılımcılar şenlik boyunca bağımsız yayınevlerinin temsilcileriyle buluşabilecek, kitaplarını imzalatabilecek.

Şenliğe katılan yayınevlerinin düzenlediği 40'tan fazla etkinlik, herkesin katılımına açıkken, şenliğin internet sitesinden etkinlikler izlenebilecek.

Kıraathane binasındaki kitap stantları 10-11 Eylül ve 17-18 Eylül Cumartesi-Pazar günleri 11.00-20.00, hafta içi 12 Eylül'den 16 Eylül'e kadar ise her gün 14.00-20.00 saatleri arasında ziyaretlere açık olacak.

Şenliğin bu yılki katılımcıları:

160. Kilometre

Akademim

Alef Yayınevi

Aras

Avesta Yayınları

Baobab

Corpus Yayınları

Encore

Espas Sanat Kuram

Flaneur

Ginko Bilim

Habitus Kitap

Harfa

istos yayın

Kıraathane Kitapları

Lemis

Lîs Yayınevi

Livera

Manifold

Manos Kitap

Metropolis

NotaBene

Otonom Yayıncılık

Pikaresk

Propaganda Yayınları

Raskol'un Baltası

Siren

Telemak

Umami

Yüz Kitap