Emel Sayın'dan Cüneyt Arkın'a veda: Bu son konuşmamızmış meğer...

Emel Sayın, Cüneyt Arkın'ın vefatının ardından "Birkaç gün önce konuşmuştum kendisiyle. Böyle birdenbire bizi bırakıp gideceğini aklıma getirmemiştim" dedi.

Emel Sayın'dan Cüneyt Arkın'a veda: Bu son konuşmamızmış meğer...

Usta oyuncu Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayatını kaybetti. Arkın'ın ölümünün ardından sanat ve siyaset dünyasından birçok isim mesaj paylaştı. Kanal D'de yayınlanan "Neler Oluyor Hayatta" programına telefonla bağlanan sanatçı Emel Sayın da, rol arkadaşı Cüneyt Arkın'la ilgili anılarını paylaştı.

Birkaç gün önce Arkın'la görüştüğünü söyleyen Emel Sayın, şu ifadeleri kullandı:

"Çok üzgünüm. Sevgili Cüneyt'i dost, arkadaş olarak çok seviyorum. Büyük bir değerimizi kaybettik. Ben birkaç gün önce konuşmuştum kendisiyle, eşi Betül'le. Gülüp şakalaşmıştık. Onun için böyle birdenbire bizi bırakıp gideceğini aklıma getirmemiştim.

Son filmimi onunla yapmıştım. Cüneyt çok kıymetliydi, çok değerli bir insandı. Beyefendi, esprili, tatlı bir insandı. Memleketini, halkını çok severdi. Ben onun kötü bir yanına rastlamadım. Çok güzel bir insan tanıdım. Büyük bir kayıp."

'KİTABINDA 'EMEL BENİ SEVMEDİ' DEMİŞ'

Arkın'la birlikte "Rüzgar" filminde birlikte rol aldıklarını anlatan Sayın, "1980 yılında Rüzgar filminde birlikte rol aldık. Hem yönetmendi hem başrolü paylaşmıştık. Kitabında, 'Emel beni sevmedi' demiş. 'Şaka yaptın herhalde' dedim, güldü. 'Seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun' dedim. Güldük birlikte" diye konuştu.

'BU SON KONUŞMAMIZMIŞ'

Sayın, sözlerine şöyle devam etti:

"Birkaç gün önce eşi Betül'le telefonda konuştum, sonra Cüneyt'le konuştuk. Çok keyiflilerdi. Birbirimize takıldık. Yine kitabında, bir sahne vardı, benim ona sopayla vurduğum. Onu kitabında yazmış Emel beni dövdü diye. Onu konuştuk. Niye böyle yazıyorsun dedim. Güldük. Çünkü bana ısrar eden oydu. Sonra başından kanlar gelince ben çok korkmuştum. Ama sahne çok güzel olmuştu. Bu son konuşmamızmış meğer..."

Etiketler
Muş Emel Sayın