Friends'in Monica'sı dizideki favori sevgilisini açıkladı

Friends'in yıldızı Courteney Cox, karakteri Monica'nın sevgililerinden kendisi için favori olan ismi açıkladı.

Friends'in Monica'sı dizideki favori sevgilisini açıkladı

Cox, 10 Mart'ta konuk olduğu programda favorisinin Richard Burke'e hayat veren Tom Selleck olduğunu söyledi.

Monica, en nihayetinde Chandler Bing'le (Matthew Perry) evlenip ikiz bebek evlat edinse de daha önce Dr. Mitchell (George Clooney), Pete Becker (Jon Favreau) ve Paul (John Allen Nelson) gibi karakterlere ilgi duymuştu.

Ünlü oyuncu, favorisinin Selleck olduğunu söyledi:

"Tom Selleck en iyisiydi. Ve en uzunuydu."

Selleck'in karakteri Richard, Monica'nın Chandler'a kadar en istikrarlı ilişkisiydi. Monica'dan 20 yaş büyük olan Richard, seyircilerin karşısına ilk kez 2. sezonda çıkmıştı.

Cox ayrıca Iron Man'in ilk iki filmi ve Aslan Kral (Lion King) gibi filmlerin yönetmeni Favreau'yu "en iyi yönetmen" diye niteledi.

COX: EVİMİ HAYALETLİ OLDUĞU İÇİN SATTIM

Başarılı aktris geçen ay, evini hayaletli olduğu için sattığını açıklamıştı.

Cox, ABD’nin Los Angeles kentinde eskiden yaşadığı evin eski sahibinin şarkıcı Carole King olduğunu belirtmişti.

King'in bir gün kendisini ziyaret ettiğini kaydeden Cox, şöyle konuşmuştu:

King, evde çok çirkin bir boşanma yaşandığını ve bir hayalet bulunduğunu söyledi. Ben de, 'Ya, tabii öyledir' dedim. Fakat orada benimle kalan arkadaşlarım gibi diğer kişiler, yatağın ucunda oturan bir kadınla karşılaşmış gibi hissettiklerini ifade etti.
Cox, bu yorumlara rağmen ilk başta evinde bir ruh olduğu ihtimalini ciddiye almadığını ancak daha sonra fikrinin değiştiğini açıklamıştı:

Hayaletlere inanmadığım bir gün evdeydim. Sonra kapı zili çaldı, UPS çalışanı veya öyle biri gelmişti. Kapıyı açtım ve çalışan bana 'Bu evin perili olduğunu biliyor musunuz?' diye sordu. Ben de, 'Evet, niye ki? Neden öyle düşünüyorsun?' diye sordum. O da bana, 'Çünkü arkanda duran biri var' dedi.
Cox, bunun ardından evini sattığını söylemişti.