Büyük ilgi görmüştü: Zülfü Livaneli'nin 'Serenad'ı, İnkılap Kitabevi etiketiyle raflarda

Zülfü Livaneli’nin klasikleşen romanı Serenad, İnkılâp Kitabevi etiketiyle yeniden okurlarla buluşuyor.

Büyük ilgi görmüştü: Zülfü Livaneli'nin 'Serenad'ı, İnkılap Kitabevi etiketiyle raflarda

Zihni Livaneli'nin sadece aşk romanı olarak değil; aile, arkadaşlık, politik kırılmalar ve bu kırılmaların insan yaşamı üzerindeki etkilerini anlatan bir roman olarak da hafızalarda yer edinen eseri 'Serenad', yeni basımıyla raflarda yerini aldı.

II. Dünya Savaşı yıllarını, bu yıllarda dünya halklarına yaşatılan ortak acıları odağına alan Serenad, kitabın baş karakterleri Maya Duran ve Profesör Maximilian Wagner’in kişisel tarihleri üzerinden hem dünyanın hem de Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutuyor.

SÜRPRİZ VAR

Türkiye kültür-sanat hayatına pek çok alanda katkı koyan ve milyonlarca insan tarafından ilgiyle takip edilen Zülfü Livaneli, okurlarını bu basımda bir sürprizle karşılıyor.

Serenad’ın tarihsel arka planını, karakterlerin gelişimini ve yazım aşamasını merak edenler için kitapta QR koduyla ulaşılabilecek bir söyleşi yer alıyor. Okurlar kitabın içinde yer alan QR kodu akıllı telefon ve tabletlerinden okutarak yayın direktörü Gülşen İşeri tarafından yapılan özel söyleşiyi dinleyebilecekler.

Uzun süre çok satanlarda yer alan ve 1 milyon adede ulaşarak yerini sağlamlaştıran Serenad, İnkılâ p Kitabevi tarafından yayımlanan bu basımıyla yeni okurlarını ve tekrar okumak isteyenleri bekliyor.

Etiketler
Roma Urla