Metin Akpınar: Öğretmenliğin dozunu kaçırdımsa çok özür diliyorum

Usta sanatçı Metin Akpınar, katıldığı bir televizyon programında komedyen Cem Yılmaz için söylediği sözler için özür diledi.

Metin Akpınar: Öğretmenliğin dozunu kaçırdımsa çok özür diliyorum

Akpınar; “Stand-up hakkında konuşurken Cem’in oyunculuğu ile ilgili bir şeyler söyledim. Bir tweet atmış orada biraz gönül koymuş. Bu da beni çok üzdü. Kimsenin üzülmesini, kırılmasını zaten istemem, Cem’in kırılmasını hiç istemem” dedi.

Cumhuriyet'ten Tuğba Özer'in sorularını yanıtlayan Akpınar, “Sevdiğim, beni güldüren bir arkadaş. İyi de bir komedyen. Anlatmak istediğim sadece kompozisyonlara biraz daha özen göstermesi. Kara Komedi tiplemesi mesela mükemmeldi. Daha çok reklamdaki tiplemelerini özensiz bulduğumu söylemek istedim. Öğretmenliğin dozunu kaçırdıysam Cem’den ve sevenlerinden çok özür diliyorum” diyerek sözlerini sürdürdü.

NE OLMUŞTU?

Metin Akpınar, HaberGlobal'de katıldığı programda sunucu Candaş Tolga Işık’ın “Yeni nesil mizahı nasıl buluyorsunuz?” sorusuna yanıt vererek, Cem Yılmaz hakkında, “Zeki çok belki lakin iyi konuşan yok. Cem Yılmaz da dahil. Çok beğeniyorum. Çok zeki çocuk, mükemmel işler yapıyor. Ama aktör kumaşı zayıf. Olmak zorunda değil. Stand up da aktörlük gerekmiyor. Ama iyi konuşmak, tonlama da daha büyük başarılar bekliyor insan” değerlendirmesinde bulunmuştu.

Haberin tamamına ulaşmak için tıklayın

Etiketler
Metin Akpınar Cem Yılmaz Öğretmen