Siyasi partilerden Turgay Yıldız için taziye mesajları

Siyasi parti genel başkanları yaşamını yitiren tiyatro sanatçısı Turgay Yıldız için sosyal medya hesaplarından taziye mesajları yayınladı.

Siyasi partilerden Turgay Yıldız için taziye mesajları

Tiyatro sanatçısı Turgay Yıldız'ın ölüm haberinin ardından; siyasi parti genel başkanları taziye mesajı yayınladı.

Sosyal medya hesaplarından yapılan mesajların bazıları şöyle:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: “Ülkemizin değerli tiyatro sanatçılarından Turgay Yıldız'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Mizahı ile hatırlayacağımız kıymetli oyuncumuza Yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum...”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: “Ara ara mizah videolarını izlediğim, kısa süre önce de bir mülakatına rastlayıp ilgiyle dinlediğim değerli tiyatro sanatçısı Turgay Yıldız'ın vefatından üzüntü duydum. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: “Siyasi hicivin usta ismi, tiyatro sanatçısı Turgay Yıldız ve iş dünyasının duayen ismi Şevket Sabancı'nın vefatlarını üzüntüyle öğrendim. Merhumlara rahmet, ailelerine, sevenlerine sabır ve başsağlığı dilerim.”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce: “Politik mizahın en güzel örnekleriyle bizleri hem güldüren hem de düşündüren tiyatro sanatçısı Turgay Yıldız’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır dilerim.”

Etiketler
Tiyatro