Turgay Yıldız'ın ölümü herkesi yasa boğdu: Onlarca mesaj paylaşıldı

Sanat ve siyaset dünyasından pek çok isim sosyal medyada Turgay Yıldız’ın vefatıyla ilgili taziye mesajı yayımladı.

Turgay Yıldız'ın ölümü herkesi yasa boğdu: Onlarca mesaj paylaşıldı

Sanat ve siyaset dünyasından pek çok isim sosyal medyada Turgay Yıldız’ın vefatıyla ilgili taziye mesajı yayımladı:

İlyas Salman: Bir oyuncağımız daha kırıldı, Turgay Yıldız’ı kaybettik. Başımız sağ olsun.

Sabahat Akkiraz: Sanat ailemiz bir tiyatrocu, yazar, muhalif, insan hakları savunucusu #turgayyıldız ‘ı kaybetti. Çok erken bir ayrılık daha yaşıyoruz. Kalp spazmı sonucu kaybettiğimiz Turgay Yıldız Nur içinde uyusun.

Faik Öztrak: Değerli bir sanat insanını, Turgay Yıldız'ı kaybetmişiz. Gerçekten çok acı, çok erken, çok büyük bir kayıp. Allah rahmet eylesin. Ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.

Özgür Karabat: Bu zorlu dönemde yüzümüzü güldüren, baskılara rağmen sanatçı duyarlılığını kaybetmeyen çok değerli bir insanı, Turgay Yıldız'ı kaybettik. Tüm sanat camiasına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Uğur Dündar: Yıkıldım. Ölümü hiç konduramadığım kişilerden biri olan büyük hiciv ustası, değerli kardeşim Turgay Yıldız'ı kaybetmiş olmanın tarifsiz acısını yaşıyorum. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Yakınlarına, sevenlerine sabır versin.

Ali Babacan: Ara ara mizah videolarını izlediğim, kısa süre önce de bir mülakatına rastlayıp ilgiyle dinlediğim değerli tiyatro sanatçısı #TurgayYıldız ‘ın vefatından üzüntü duydum. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.

Ahmet Ümit: Gülümsedi, gülümsetti, düşündürdü, güzelleştirdi. Teşekkürler Turgay Yıldız, ışıklar yoldaşın olsun…

Orhan Aydın: Canım kardeşim bıraktığın her şey bizimledir. Bunca nefret, kin, ölüm saçan, hak yiyiciler varken seni yitirmek çok acı. Toprağın çiçekler kokacak.

Ayşenil Şamlıoğlu: Ahhhhhh… Çok üzgünüm… Yokluğu büyük boşluk bırakacak olan insanlardan birini daha kaybettik.

Armağan Çağlayan: Yattığınız yer incitmesin.