Metroda kitap okuduğu için 'izban kekosu' diye aşağılanan Ali Uçar yazar oldu

2015 yılında işinden dönerken toplu taşımada kitap okuyan Ali Uçar, bir yurttaş tarafından fotoğraflanmış ve fotoğrafı, “Entel olacağım, kız tavlayacağım diye kendini yırtan izban kekosu, terliklerine bayıldım” ifadeleriyle sosyal medyadan paylaşılmıştı.

Metroda kitap okuduğu için 'izban kekosu' diye aşağılanan Ali Uçar yazar oldu

İzmir’de 2015 senesinde işten dönerken metroda kitap okuduğu fotoğrafı bir sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşılarak hakaret edilen Ali Uçar yaşanan olayın ardından o dönem yaptığı açıklamada, “Çalmıyorum. Çalışarak kazanıyor, param yettiğince kitap almaya, kütüphaneye gitmeye çalışıyorum.

Elbisem kirli, terliğim bindiğim metroya uygun değil. İşte zihnimi kirletemiyorum. Çok utanıyorum böyle bir insan olduğum için” ifadelerini kullanmıştı.

Metroda kitap okuduğu için 'izban kekosu' diye aşağılanan Ali Uçar yazar oldu - Resim : 1

ALİ UÇAR YAZAR OLDU

Aradan geçen yılların ardından Ali Uçar, yazar oldu.’Kitap Dokununca Yüreğe’ isimli bir roman kaleme alan Uçar’a, o dönem de destek olan sosyal medya kullanıcıları bu kez ise kitabını paylaşıp, satın alıyor.

“HERKES MUTLAKA ALIP, OKUMALI”

Uçar’ın romanının kesinlikle okunması gerektiğini belirten okurlar ise kitapla ilgili olarak, “Kendisine yapılan hadiseye verilebilecek en güzel cevabı kitap yazarak vermiş. Herkes mutlaka alıp, okumalı. Harika bir kitap” yorumlaı yer aldı.

Metroda kitap okuduğu için 'izban kekosu' diye aşağılanan Ali Uçar yazar oldu - Resim : 2

Etiketler
Metro