Alabora: Varlığını bile bilmediğim bir dilde oynadım

Galler’de yaşayan oyuncu ve yönetmen Memet Ali Alabora, Cardiff’teki yaşamını, yeni dizisi Fflam’ı, Galce öğrenme sürecini, online meyhanenin doğuşunu ve yeni girişimlerini anlattı.

Galler’de yaşayan oyuncu ve yönetmen Memet Ali Alabora, Cardiff’teki yaşamını, yeni dizisi Fflam’ı, Galce öğrenme sürecini, online meyhanenin doğuşunu ve yeni girişimlerini İngiltere'de yayın yapan Brit-İş Yaşam'a anlattı.

Korona sürecinde dahi hayli yoğun bir tempoda çalıştığını anlatan Alabora "İki gün üst üste çalışmadan geçen bir zamanım olmadı" dedi.

Alabora Galce yayınlanan ve hayli ses getiren dizi Fflam'da yaşadığı deneyimi anlattı. Dizi çekimleri esnasında yaşadığı stres nedeniyle zona çıkardığını söyleyen Alabora “8 sene önce varlığını bile bilmediğim bir dilde oynadım. 8 yıl önce varlığını bile bilmediğin bir dilde oynamak insana ilginç bir özgüven de veriyor.” dedi.

ONLİNE MEKAN GİRİŞİMİ

Memet Ali Alabora yeni girişimi online mekanı da Brit-iş Yaşam'a anlattı. Alabora, pandemi sürecinde hayata geçirdikleri Online Meyhane'nin yeni ve daha gelişmiş bir platforma dönmesi için çalışmalar yürüttüğü belirtti.

Alabora, geçtiğimiz yıl rekor başvuru alan Ankara Anlaşması'na ilişkin öneri ve deneyimlerini de paylaştı.