Audrey Hepburn’ün hayatı dizi oluyor

Audrey Hepburn'ün hayatını temel alan bir dizi hazırlanıyor. Dizinin senaryosunu "Good Wife"ın yazarı Jacqueline Hoyt yazacak.

Audrey Hepburn’ün hayatı dizi oluyor

Oyuncu ve moda ikonu olan Audrey Hepburn’ün hayatını konu alan bir dizi hazırlanıyor. Dizinin senaryosu, 1993 yılında 64 yaşındayken vefat eden Audrey Hepburn’ün oğlu Luca Dotti ile İtalyan gazeteci ve yazar Luigi Spinola’nın ortak hazırladığı 'Audrey at Home' adlı kitabı temel alacak.

Beyazperde'nin aktardığına göre, Hepburn’ün röportajlarından pasajlar, tarifler ve hiç yayımlanmamış aile fotoğraflarını içeren biyografik kitap, 'Audrey at Home'u temeline alacak olan senaryoyu, "The Good Wife", "The Young Pope" ve "My Brilliant Friend" dizileriyle tanınan Jacqueline Hoyt yazacak. Adı "Audrey" olarak belirlenen dizinin yayınlanacağı kanal ve Hepburn’u canlandıracak oyuncu henüz açıklanmadı.

“Audrey” dizisinin sorumlu yapımcılığını Wildside CEO'su Mario Gianani ve Lorenzo Gangarossa, projenin yaratıcısı ve başında olan Ludovica Damiani'yle birlikte yapacak. Luca Dotti ve Luigi Spinola da yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Fremantle CEO'su Andrea Scrosati, "Audrey için hedefimiz bir kez daha küresel olarak sunmak için, yerel olarak doğmuş bir gösteri yapmak. Wildside ve IP tarafından bir araya getirilen yaratıcı ekip, bunu yapmak için mükemmel bir konuma sahip” ifadelerini kullandı.