Kırmızı Oda'dan Çukur'a olay yaratacak transfer

Show TV ekranlarının en sevilen dizileri arasında yerini alan Çukur’a bir isim transfer oldu.

Kırmızı Oda'dan Çukur'a olay yaratacak transfer

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Kubilay Aka gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı dizi; son bölümünü Pazartesi günü ekranlara gelmişti.

Dizinin yayınlanan son bölümünde yine heyecan doruktaydı. Her bölümünde farklı bir heyecan yaşatan diziye Kırmızı Oda dizisinin Delikanlı Sadi’si katılacak!

Kırmızı Oda dizisine giriş yaptığı andan beri dikkatleri üzerine çekmiş olan Sadi karakteri, dizide hem güldüren hem de ağlatan bir karaktere hayat veriyor. Dizi izleyicileri Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakterini çok beğeniyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisine rüzgarıyla giriş yapan Delikanlı Sadi, fırtınasını estirmişti.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Ali Rıza’nın eski bir dostu olarak giriş yapmış olan Sadi karakteri dizide etkisini göstermişti. Şimdi sosyal medya kullanıcılarının iddiasına göre ise Sadi karakteri Çukur dizisinde boy gösterecek. İşte Sadi karakterinin Çukur dizisine giriş yapacağı tarih!

Dizinin finalini Mayıs sonuna alan Çukur dizisine Sadi karakteri, 3 bölüm sonra sosyal medya kullanıcılarının iddialarına göre giriş yapacak. Çukur dizisinde Yamaç'ın yanında olacak olan Sadi karakteri aynı zamanda Amca ve Vartolu'nunda tam karşısında olacak.

Sosyal medya kullanıcıları Sadi'nin gelişiyle birlikte "Şimdi Vartolu düşünsün" yorumlarını yaptılar. Yamaç ve Vartolu taraflarını belli etmiş ve mezarda birbirlerine "Hodri meydan" sözlerini kullanmışlardı.

Etiketler
Show TV