Netflix'in yeni dizisi 50m2 yayında

Burak Aksak’ın ilk Netflix projesi olan 50m2 dizisinin ilk sezon bölümleri yayınlandı. 50m2 dizisinin başrollerini Engin Öztürk, Aybüke Pusat ve Cengiz Bozkurt olmak üzere üç önemli oyuncu paylaşıyor.

Netflix'in yeni dizisi 50m2 yayında

Başrollerinde Engin Öztürk ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı kara komedi dizisi 50m2 Netflix’de izleyicilerle buluştu. Sekiz bölümden oluşan dizinin yapımcılığını BKM Film üstlenirken, senarist koltuklarındaysa Selçuk Aydemir ve Burak Aksak oturuyor.

Senaryosuna Selçuk Aydemir’in de eşlik ettiği, Burak Aksak’ın ilk Netflix projesi olan 50m2 dizisinin ilk sezon bölümleri yayınlandı. 50m2 dizisinin başrollerini Engin Öztürk, Aybüke Pusat ve Cengiz Bozkurt olmak üzere üç önemli oyuncu paylaşıyor. Kürşat Alnıaçık’ın da aralarında olduğu Elli Metrekare oyuncu kadrosunda Tolga Tekin, Özgür Emre Yıldırım, Hasan Yalnızoğlu, Murat Kılıç, Gaye Gürsel, Yiğit Kirazcı, Tuğçe Karabacak, Cansu Dağdelen, Tuncay Beyazıt gibi isimler bulunuyor.

50m2 KONUSU

Karanlık bir adamın kirli işlerini yapan Gölge, geçmişine ait sır perdesini aralamaya çalışırken işler karışır ve kendini bambaşka bir kimlikle küçük bir mahallede bulur.

Etiketler
Netflix