Oyuncu Alper Saldıran'ın Kırmızı Odadan Hikayeler'i çıktı

Beyaz Odadan Hikâyeler ve Siyah Odadan Hikâyeler adlı kitaplarıyla, oyunculuğunun yanı sıra yazarlığıyla da bilinen Alper Saldıran’ın beklenen kitabı Kırmızı Odadan Hikâyeler raflarda yerini aldı.

Oyuncu Alper Saldıran'ın Kırmızı Odadan Hikayeler'i çıktı

İlk kitabı Beyaz Odadan Hikâyeler’de okuyucusuna beyaz bir odanın içinde bambaşka renkler keşfettiren Alper Saldıran, siyah bir odadan seslendiği ikinci kitabı Siyah Odadan Hikâyeler’de ise giderek yalnızlaşan insan kalabalıkları, aşklar, acılar, hayal kırıklıkları içinde yaşarken hiç umulmadık bir anda karşımıza çıkıveren umutla, insanlığa, doğaya, ilişkilere, geleceğe bambaşka bir yerden bakılabileceğini gösteriyor.

Saldıran, yeni çıkan ve üçlemenin son kitabı olan Kırmızı Odadan Hikâyeler’de ise okuyucuya aşkın farklı yüzlerini gösteriyor. Alper Saldıran, hiç umulmadık yerlerde, beklenmedik şekillerde aşkı karşımıza çıkarttığı yolda, hemen yanıbaşımızda yürüyor.

Alper Saldıran’ın Karakarga Yayınları’ndan çıkan yeni kitabı Kırmızı Odadan Hikâyeler kitabevlerinde ve internet sitelerinde okurları bekliyor.