Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Mücadele Çıkmazı, Netflix’te yayınlanacak!

Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Mücadele Çıkmazı filminin yakında Netflix’te izleyici ile buluşacağı, Menajerimi ara dizisinden bir sahneyle açıklandı...

Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Mücadele Çıkmazı, Netflix’te yayınlanacak!

Hakan: Muhafız, Atiye, Aşk 101 gibi dizilerle Türkiye’de ilk orijinal yapımlarına imza atan Netflix, dizilerden sonra yerli filmlere de yöneldi ve Türkiye yapımı ilk filmi olan Yarına Tek Bilet‘i 19 Haziran’da izleyicilerin beğenisine sundu. Başta sansür uygulamaları olmak üzere Türkiye’de çeşitli engellerle karşılaşsa da yerel yapımlara yatırım yapmaya devam eden Netflix, yakında Türkiye yapımı bir diğer filmi daha sinemaseverler ile buluşturacak.

Star TV'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin dün akşam yayınlanan son bölümüne konuk olan Çağatay Ulusoy‘un dizide Mücadele Çıkmazı adını taşıyan bir senaryoyu incelemesinden kısa süre, Netflix Türkiye Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak, Menajerimi Ara’da senaryosunu gördüğümüz bu filmin yakında Netflix’te olacağını duyurdu.

Çağatay Ulusoy’un Başrolünde Yer Aldığı Mücadele Çıkmazı, Yakında Netflix’te!

Hakan: Muhafız’ın başrolünde yer alan Çağatay Ulusoy’u yeniden bir Netflix yapımında izleyeceğimiz bu filmin Netflix Türkiye tarafından duyurulmasının ardından OGM Pictures da konuyla ilgili bir paylaşım yaptı ve filmi ilgili önemli detayları paylaştı.

Filmin 4 Ağustos’ta başlayan çekimleri geçtiğimiz hafta tamamlandı. Senaryosunu Behzat Ç. ile tanınan Ercan Mehmet Erdem’in kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda Ayla, Müslüm, Türk İşi Dondurma gibi filmlere imza atan Can Ulkay oturuyor . Filmin yakında Netflix’te yayınlanacağı açıklanmış olsa da şimdilik ne Netflix ne de OGM Pictures net bir yayın tarihi paylaşmadı.

Film, tüm zorluklara rağmen mücadeleyi bırakmayan ve çöp toplayarak kendisinin ve çocuğunun geçimini sağlamaya çalışan bir babanın (Çağatay Ulusoy) hikâyesini anlatıyor. Ranini tarafından paylaşılan bilgilere göre oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy’a Ersin Arıcı, Turgay Tanülkü, Selen Öztürk ve çocuk oyuncu Emir Ali Doğrul eşlik ediyor.

Etiketler
Netflix Film Çağatay Ulusoy