Netflix'ten Geleceğe Dönüş filmine sansür

Netflix'te yayınlanan Back To The Future' filmine sansür uygulandığı ortaya çıktı. Filmde dergi kapağı kesildi. Kullanıcıların tepki göstermesinin ardından editlenen film orijinal haliyle değiştirildi

Netflix'ten Geleceğe Dönüş filmine sansür

Michael J. Fox ve Christopher Lloyd’un başrolünü paylaştığı kült bilim kurgu filmi Geleceğe Dönüş sansüre uğradı. Netflix’te yayınlanan Back To The Future’ın bir sahnesinde dergi kapağı kısmının kesildiği ortaya çıktı.

beyazperde.com’un haberine göre, Josh Gad’ın Youtube programına konuk olan film ekibi bu kez Netflix yüzünden hayranların şok geçirmesine neden oldu.

Geleceğe Dönüş 2 filminin bir sahnesinin sansürlendiği fark edildi ve konu sosyal medyaya taşındı.

Netflix, filmde Marty McFly’ın bir dergiyi karıştırdığı sahneden derginin sayfalarının kesildiği görüldü. “Ooh La La” isimli magazin dergisinin kapak görselinde yer alan görüntü özellikle kesilmişti.

Tepkilerin ardından ise editlenen filmin orijinal haliyle değiştirildiği belirtildi.

FİLMİN KONUSU

Marty ile çılgın bilim adamı dostu Dr. Brown için, bir kez daha zaman makinesine çevirdikleri DeLorean’a başvurma zamanı. Marty bu kez 2015’e gidip henüz doğmamış çocuğuna yardım etmek zorunda kalacak. Elbette bunu yaparken ortalığı karıştıp zamanın dokusuna ve düzenine zarar verecek.

Etiketler
Netflix Film