'Herkes haddini bilecek ama Pınar Fidan'a yönelik linçten de rahatsız oldum'

Bülent Emrah Parlak, Aleviler hakkında söyledikleri nedeniyle tepki çeken Pınar Fidan'a yönelik sosyal medya lincinden rahatsız olduğunu belirtti.

'Herkes haddini bilecek ama Pınar Fidan'a yönelik linçten de rahatsız oldum'

Fatma Karaağaç'la Gündem Özel'in konuğu oyuncu Bülent Emrah Parlak oldu. Parlak, koronavirüs salgını nedeniyle dizi setlerindeki sorunlara dikkat çekti, alınan önlemler hakkında bilgi verdi.

Son günlerin tartışma konusu olan ofansif mizah hakkında da açıklama yapan Parlak, Aleviler hakkında söyledikleri nedeniyle tepki çeken Pınar Fidan'a yönelik sosyal medya lincinden rahatsız olduğunu belirtti.

Fidan'ın yaptığının mizah olmadığını savunan Parlak, "Türkiye'de düşene gülerler bu kabul edilebilir ama 80 yaşında adam yolda karşıdan karşıya geçtiğinde düşerse gülünmez. Bu da bunun gibi" dedi. Parlak yakın bir arkadaşının sosyal medyada yaptığı paylaşımdan örnek vererek Pınar Fidan'ı eleştirdi.

O paylaşım ise şu şekilde:

"Masumdan yana olursun her türlü agresif şakanı yaparsın ama Tarantino'nun Soysuzlar Çetesi'ndeki gibi Hitler'in kafasına sıktırırsın bu olur ama masumdan yana olmak yoktu Pınar Fidan videosunda"

'Herkes haddini bilecek ama Pınar Fidan'a yönelik linçten de rahatsız oldum' - Resim : 1

Etiketler
Alevi