Simpsons Kobe Bryant'ın ölümünü öngördü mü? Legends of Chamberlain Heights'ta tartışma yaratan sahneler

The Simpsons'un geleceği tahmin ettiği ileri sürülürken ABD'de yayınlanan Legends of Chamberlain Heighhts isimli çizgi dizide Kobe Bryant'ın helikopter kazasının yer aldığı görüldü.

NBA efsanesi Kobe Bryant, Kaliforniya'daki bir helikopter kazası sonucunda hayatını kaybetti. Kazada Kobe Bryant'ın 13 yaşındaki kızı Gianna da yaşımını yitirdi.

ABD dizi The Simpson, Kobe Bryant'ın ölümünün ardından özellikle Twitter'de çok konuşulurken dünya gündeminde yerleşti ve trend topic oldu. The Simpson dizisinin kehanetlerinin gerçekleşmesi okuyucularda büyük bir şaşkınlık yarattı.

Amerika’da yaşanan ve dünyayı etkileyen 11 Eylül saldırıları, ebola virüsü gibi birçok kehanette bulunan dizide yaşanacak olaylar komedi unsuru olarak anlatılıyor.

Kobe'nin takım arkadaşlarıyla ilişkisi kötü olduğu için antrenmanlara helikopterle gittiği söylentilerinin çıktığı dizide bunun bir şakası yapıldı. Ayrıca sosyal medyada bu tip komplo teorilerinin basketbolcunun anısına zarar verdiği konuşuldu.

The Simpsons'ın 2017 yılında yayınlanan bölümünde Kobe, hayatını kaybediyor.

ABD'de yayınlanan Legends of Chamberlain Heighhts isimli çizgi dizide Kobe Bryant'ın helikopter kazasının yer aldığı görüldü. Sahneler sosyal medyada The Simpsons dizisine ait gibi gösterilse de çizgi filmin Türkiye'de bilinmeyen Legends of Chamberlain Heights olduğu ortaya çıktı.

Etiketler
Helikopter Kobe Bryant