Netflix, The Witcher’ın animesini yayınlayacak

Netflix, The Witcher evrenini “The Witcher: Nightmare of the Wolf” adlı bir anime filmle genişleteceğini duyurdu.

Netflix, The Witcher’ın animesini yayınlayacak

Netflix, The Witcher evrenini “The Witcher: Nightmare of the Wolf” adlı bir anime filmle genişleteceğini duyurdu.

Independent Türkçe'den Şafak Küçüksezer'in derlediği habere göre; Kıta’nın dengesini etkileyecek yeni bir güçlü tehdidi konu alacak projeyi, “The Legend of Korra” ve Netflix’in “Voltron: Legendary Defender’ıyla” tanınan, Kore menşeili meşhur animasyon stüdyosu Studio Mir üstlenecek.

20 Aralık’ta yayına başlayan “The Witcher,” canavar avcısı Rivyalı Geralt (Henry Cavill), büyücü Yennefer (Anya Chalotra) ve genç prenses Ciri’nin (Freya Allan) hikayelerini anlatıyor.

“Nightmare of the Wolf” film duyurusu, Netflix’in, ikinci sezon için çoktan yeşil ışık yakılmış “The Witcher” dizisinin başarısının ardından geldi. Netflix, yeni “görüntüleme” sayım yönteminin verdiği hesaba göre yayınının ilk ayında 76 milyon hanede izlenen dizinin, platform tarihinin en çok izlenen ilk sezonuna imza attığını açıklamıştı.

Önceden Netflix izlenmeleri bir program veya filmi, yüzde 70’i izlendikten sonra sayıma dahil ediyordu. Salı günü Netflix, izlenmeleri abonelerin bir yayını “seçip en az 2 dakika boyunca izlemelerinden sonra bilinçli tercih olarak kabul ederek sayıma dahil ettiklerini” açıkladı.

Netflix, program ve filmlerin “birbirinden son derece farklı uzunlukları” göz önüne alındığında sayım yönteminin değişmesinin “daha mantıklı” olduğunu açıkladı.

Netflix eski yüzde 70 ölçüsünü kullansaydı, “izlendi” kabul edilebilmesi için izleyicilerin dizinin ilk bölümünün 42 dakikasını izlemesi gerekecekti.

Etiketler
Netflix Film