Marvel'ın yeni filminin detayları belli oldu! İşte Eternals’ın vizyon tarihi

Marvel'ın merakla beklenen filmi Eternals'ın detaylar belli oldu.

Marvel'ın yeni filminin detayları belli oldu! İşte Eternals’ın vizyon tarihi

Marvel’ın merakla beklenen yeni filmi Eternals, Avengers: Endgame’deki olayların ardından yaşananları ele alacak.

NME'de yer alan habere göre aynı adlı çizgi romandan uyarlanan süper kahraman filmi Eternals’ın ilk sinopsisi filmle ilgili bilinmeyen detayları ortaya çıkardı.

Film, “Marvel Sinematik Evreni’nde heyecan verici yeni bir süper kahraman takımını, dünyada binlerce yıldır gizlice yaşayan tarih öncesi uzaylıları” konu alacak.

Sinopsiste yer alan, “beklenmedik bir trajedi (Eternals’ı) insan ırkının en ezeli düşmanına, Deviantlara karşı birleşmeye zorluyor” ifadesiyle, Eternals’ın Avengers: Endgame’deki olayların sonrası üzerine kurulu olduğu doğrulanıyor.

Kısa karakter betimlemeleriyse çok sayıda yıldız oyuncu barındıran oyuncu kadrosunun temel özelliklerinin çerçevesini çiziyor. Buna göre Angelina Jolie “azılı savaşçı Thena”, Kumail Nanjiani “kozmik güçlere sahip Kingo”, Gemma Chan “insan-dostu Sersi” ve Salma Hayek “bilge ve ulvi lider Ajak” olarak karşımıza çıkacak.

Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Lia McHugh, Don Lee, Barry Keoghan ve Kit Harrington da filmde rol alacak isimler arasında.

Taika Waititi’nin Thor: Ragnarok’u ve Cathy Yan’ın Yırtıcı Kuşlar’ı (Birds of Prey) yönetmesiyle de gördüğümüz gibi, Marvel yeni yönetmenlerle çalışma vaadini burada da gerçekleştiriyor. Eternals’ın yönetmen koltuğunda, beğeni alan bağımsız Sundance filmi The Rider’a imza atan Chloé Zhao yer alıyor.

Avengers: Endgame, geçen yaz tarihin en büyük hasılatını elde etmişti.

Eternals, 6 Kasım 2020’de gösterime girecek.

(Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer)

Etiketler
Film