Kılıçdaroğlu'ndan Cem Yılmaz'a: Hepsini aşacağız, başka seçeneğimiz yok

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve ünlü komedyen Cem Yılmaz arasında samimi sohbet

GERÇEK GÜNDEM - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ATO Congresium'da sahne alan ünlü komedyen Cem Yılmaz'ı izlemeye gitti.

Kılıçdaroğlu ve Yavaş sahne sonrası kuliste Cem Yılmaz'ı ziyaret ederek kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Cem Yılmaz, Athena grubu solisti Gökhan Özoğuz ile olan arkadaşlığını ve Nevşehir Belediye Başkanı AKP'li Rasim Arı'nın 23 Haziran İBB seçimleri öncesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ya destek veren sanatçıları fişleyerek paylaşması ve etkinliklerde yer verilmeyeceğini duyurduğu açıklama ile ilgili çıkan haberleri isim vermeden yeniden gündeme getirdi.

Cem Yılmaz konuşmasında, Athena grubu solisti Gökhan Özoğuz'un attığı eleştiri tweetleriyle ilgili, "Gökhan da çok yakın arkadaşım, çok eski 30 seneye yakın. O da çok üzgün bi de sosyal medyada çok şey yapıyor. Mücadele veriyor..." yorumunda bulundu.

Mansur Yavaş, Athena Gökhan'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda verdiği konseri hatırlatarak, "Konser verdik gayet güzeldi" dedi. Cem Yılmaz da bu sözler üzerine, "Bu konser (29 Ekim) bizim konserimiz, gelen bizim insanımız. Şahane valla... Bence öyle şeyleri takip etmesi çok güzel" dedi.

CEM YILMAZ: BİZİM İŞİMİZ İNSAN KAZANMAK

Cem Yılmaz, kendi sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili olarak da "Beni de çok uyarıyorlar... Şey gibi bir kişiyi kazanmak için herhalde. İnsan kazanmak ya bizim işimizde. Herhalde bir kişi bile olumsuz birşey söylese büyüteçle bakıyoruz ona..." yorumunda bulundu.

Mansur Yavaş'un sohbet sırasında hakkında atılan MİT iftirasını dile getirirek, "Ekrem Bey, sanatçılara para yağdırıyor' diyorlar. Ben de Milli İstihbarat Teşkilatı kurmuşum" sözleri gülüşmelere neden oldu.

CEM YILMAZ: NEVŞEHİR'DEN YÜKLÜ GELİYORDU

Cem Yılmaz, Nevşehir Belediye Başkanı AKP'li Rasim Arı'nın 23 Haziran İBB seçimleri öncesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ya destek veren sanatçıları fişleyerek paylaşması sonrası yapılan haberleri hatırlatarak, "Valla ben bu Nevşehirle ilgili şöyle bir haber gördüm; "Artık bu ikisinin para muslukları kesildi" yazıyor. Ya Tarkan ben, bizim Nevşehir'e ancak faydamız dokunur" diyerek tepki gösterdi.

Cem Yılmaz sohbet sırasında "Geliriniz ordan mı geliyordu?" sorusuna ise verdiği "Valla Nevşehir'den yüklü geliyordu" yanıtı sonrası kahkaha tufanı koptu.

KILIÇDAROĞLU'NDAN CEM YILMAZ'A: HEPSİNİ AŞACAĞIZ

Daha sonra ise Cem Yılmaz'ın "Bunlar çok tanıdık cümleler de ama..." sözlerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Hepsini aşacağız, başka seçeneğimiz yok" diyerek ünlü sanatçıya moral verdi. Cem Yılmaz da Kılıçdaroğlu'na "İnşallah" diyerek destek verdi.

İŞTE KEMAL KILIÇDAROĞLU, MANSUR YAVAŞ VE CEM YILMAZ ARASINDAKİ O SOHBETİN GÖRÜNTÜLERİ:

Etiketler
Cem Yılmaz Ankara Kemal Kılıçdaroğlu Mansur Yavaş