Netflix ve BluTV'de bu hafta neler var?

Her hafta olduğu gibi bu hafta da Netflix ve BluTV'de izleyicileri bolca içerik bekliyor. İşte o içeriklerden bazıları...

Netflix ve BluTV'de bu hafta neler var?

Her hafta olduğu gibi bu hafta da Netflix ve BluTV'de izleyicileri bolca içerik bekliyor.

İşte o içeriklerden bazıları...

Bu hafta Netflix’e gelecek Netflix Orijinal dizileri (18-25 Ekim)

La casa delas flores: 2. Sezon – 18 Ekim

Bu kara komedide, güçlü ve zengin bir kadın, ailesinin kirli sırlarının kocasının metresi tarafından ifşa edilmesinin ardından mükemmel aile imajını korumaya çabalıyor.

Daybreak: 24 Ekim

Bu mizahi drama dizisinde, dışlanan liseli bir genç, zombilerle Mad Max tarzı çetelerle dolu kıyamet sonrası dünyada yol alırken kayıp aşkını bulmaya çalışıyor.

Brotherhood – 25 Ekim

Abisinin Brezilya’da giderek güçlenen bir suç örgütünün lideri olduğunu öğrenen dürüst bir avukat, ahlaki bir dönüm noktasına gelir.

The Kominsky Method: 2. Sezon – 25 Ekim

Oyuncu koçu Sandy Kominsky ve en yakın dostu Norman Newlander yaşlanmanın inişli çıkışlı yollarında ilerlerken birbirlerinin hayatında kahkahanın eksik olmamasını sağlar.

Netflix Türkiye kütüphanesine eklenecek Netflix Orijinal filmleri (18-25 Ekim)

The Laundromat – 18 Ekim

Sigorta sahtekârlığını araştıran dul bir kadın, Panama’da iki avukatın dünyanın mali sistemini istismar ettiğini açığa çıkarır.

Seventeen – 18 Ekim

Ekim ayında Netflix Türkiye kütüphanesine eklenecek Netflix Orijinal belgeselleri

Breakfast, Lunch & Dinner – 23 Ekim

Ünlü konuklar, dünyanın dört bir yanındaki şehirlerin mutfağını ve kültürünü keşfetmek için Şef David Chang’e katılıyor.

Little Miss Sumo – 23 Ekim

20 yaşındaki kadın sumo dehası Hiyori, geleneksel olarak erkeklere ayrılmış eski bir spor olmasına rağmen Japonya’nın bu ulusal uğraşında devrim yaratmaya çalışır.

Netflix’in kütüphanesine eklediği içeriklerden bazıları

Justice League – 20 Ekim

DC öykü evrenini kapsamlı bir biçimde perdeye yansıtma projesinin en önemli ayaklarından biri olan Justice League, çizgi serideki en önemli kahramanları bir araya getiriyor. Superman'in fedakarlıklarından ilham alan Batman'in insanlığa olan inancı toparlanmıştır. Yeni müttefiki Wonder Woman ile insanlığın kaderi için savaşmaya hazırlardır. Karşılarına çıkan yeni tehditin büyüklüğü karşısında kendilerini süper güçlü bir takım toplamak için çok kısa bir süreleri kalmış bir halde bulurlar. Ancak bu süper kahraman ekibi dünyayı kurtarmak için yeterli olacak mıdır? Batman, Superman, Wonder Woman, Flash ve Aquaman gibi DC evreninin süper "yıldızlarını" bir araya getiren filmin yönetmen koltuğunda, çizgi uyarlamalar konusunda uzman kabul edebileceğimiz Zack Snyder oturuyor.

Twilight serisi – 23 Ekim

BluTV kütüphanesini genişletmeye devam ediyor. Yakın zamanda BluTV’ye eklenen içeriklerden bazıları şunlar:

The Walking Deadyeni sezonuyla BluTV’de devam ediyor. Dizi yeni bölümleriyle Amerika yayınından bir gün sonra BluTV’de yayınlanıyor. Aynı zamanda dizinin Türkiye’deki yayın haklarını bulunduran FX kanalını da BluTV’den canlı olarak izlemek mümkün.

Yaşamın Kıyısında

Emekli bir dul olan Ali, yalnızlığını paylaşacağı bir insan ararken "hayat kadınlığı" yapan Yeter ile tanışır. Para karşılığı kendisine hayat arkadaşlığı yapmasını öneren Ali’nin bu teklifini, Alman Dili Ve Edebiyatı profesörü olan oğlu Nejat hiç olumlu karşılamaz. Nejat için Yeter’in "mesleği" kabul edilemezdir. Yeter’in asıl amacının Türkiye’de üniversitede okuyan kızını rahat ettirebilmek olduğunu anlayan Nejat, Yeter’e karşı daha sıcak duygular beslemeye başlar. Yeter’in beklenmedik bir şekilde hayatını kaybetmesi üzerine kızı Ayten’i bulmaya Türkiye’ye gitmeye karar veren Nejat’ın hayatında bambaşka bir pencere açılacaktır. Bilmediği tek şey ise, siyasi eylemci Ayten’in kaçak olarak Almanya’ya gitmiş olduğudur. Nejat’ın tahmin ettiği zamanda ve şekilde olmasa da, bir gün tüm bu karakterlerin yaşamları beklenmedik bir şekilde kesişecektir.

Agatha Christie’s Ordeal by Innocence(Dizi, sadece BluTV'de)

“Bir adam işlemediği bir suçtan öldü ve katil hala içlerinde.” Agatha Christie'nin aynı adlı romanından BBC One tarafından uyarlanan dizi Londra’nın zengin ailelerinden Argyll’ların malikânesinde yaşanan korkunç bir cinayeti anlatıyor. Katil zanlısı olarak tutuklanan Jack Argyll hapishanede hayatını kaybeder. Aradan geçen bir buçuk yıl sonra Doktor Arthur Calgary'nin İngiltere'ye dönmesiyle işler karışır. Doktor, Jack'in aslında suçsuz olduğunu iddia eder. Bu iddia herkesi şüpheye düşürür, eski yaralar yeniden açılır. Katil Jack değilse kimdir?

El Nino

Chef

Güller

Borç

Aynen Aynen(BluTV özel yapım dizi)

"Aynen Aynen” kadın-erkek ilişkilerini mizahi olduğu kadar gerçekçi bir dille anlatarak Emir ve Nil'in eğlenceli ilişki serüvenini ekrana getiriyor. Nil ve Emir’in hem ilişkide karşı tarafa kendilerini göstermek istedikleri hallerini hem de aslında kendi gerçek düşüncelerini görüp bu zıtlık karşısında kahkaha dolu anlar yaşıyoruz.

Deniz Seviyesi

Toz Bezi

Toz Bezi, İstanbul'un farklı kutupları arasında hayatı anlamaya çalışıp kendilerine yeni yollar çizmeye çalışan iki kadının hikayesini ele alıyor. İstanbul'da yaşayan Nesrin ve Hatun gündelikçi olarak çalışan iki yakın arkadaştır. Hatun'un tek hayali çalışmaya gittiği semtlerden birinde ev almak iken küçük kızıyla birlikte yaşayan Nesrin kocasının neden evi terk ettiğini anlamlandırmaya çalışır.

Albüm

10 yıllık evli olmalarına rağmen çocuk sahibi olamayan bir çift, ailelerini 'tamamlamak' için bebek evlat edinmeye karar verir. Fakat bu süreç boyunca bebeğin evlatlık olduğunu çevrelerine belli etmemek, kendi çocuklarıymış gibi davranmak yegane amaçlarıdır. Ön hazırlık aşamasında yaptıkları şeylerden biri de sanki hamilelik ve doğumundan itibaren kendi bebekleriymiş gibi geriye dönük bir fotoğraf albümü hazırlamaktır...

Etiketler
Netflix