Moda Tarihçi Kitabevi’nde Cemil Kılıç söyleşisi

İlahiyatçı, öğretmen ve yazar Cemil Kılıç, “Kur’an ile Aldatmak” konulu söyleşisiyle 19 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da Moda Tarihçi Kitabevi’nde olacak.

Moda Tarihçi Kitabevi’nde Cemil Kılıç söyleşisi

Ezber bozan cesur sözleri ve yazılarıyla büyük ilgi uyandıran, dini değerleri kullanarak insanları aldatanlara karşı gerçeği haykıran Cemil Kılıç, 19 Ekim’de okurlarla buluşuyor.

İstanbul Küçükköy İmam Hatip Lisesi, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Kelam ve İslam Felsefesi Bölümü’nü bitiren Cemil Kılıç, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliğine atandı. “Ümmet Sisteminden Ulus Devlete Geçişte Harf İnkılabının Kültürel Değişim Üzerine Etkileri” teziyle Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

Halen eğitimcilik görevini sürdüren (15 Ocak 2019’da görevinden uzaklaştırıldı. Mayıs 2019’da göreve iade edildi), ADD Fatih Şubesi kurucuları arasında yer alan Kılıç, yurt içi ve yurt dışında birçok panel, konferans ve sempozyuma konuşmacı olarak katıldı. Din, laiklik, İslam mezhepleri ve Alevilik gibi pek çok konu üzerine Halk TV, Ulusal Kanal, Cem TV, KRT TV’de programlara konuşmacı olarak katılan, Cumhuriyet, Birgün, Aydınlık, Sözcü gibi gazetelerde pek çok demeci yayınlanan Cemil Kılıç, OdaTv’de yazmaya devam etmektedir.

“İslam’ı Anlamak İçin Türkçe Kur’an” adlı meal çalışması bulunan, yakın zamanda “İSLAM BU; MUHAMMEDÎ İSLAM”, “İSLAM’A KURULAN PUSU: KUR’AN İLE ALDATMAK” adlı kitapları yayımlayan Kılıç, 9 Eylül 2018’den beri M. Ali Mendillioğlu ile birlikte Tele1 TV’de “Karanlıktan Aydınlığa” adlı bir program yapmaktadır.
Kılıç, söyleşinin ardından kitaplarını imzalayacak.

10. yılını geriden bırakan ve İstanbul’da bir tarih, akademi, kültür-sanat, aydınlanma merkezi gibi çalışan Moda Tarihçi Kitabevi’nin her cumartesi günü düzenli olarak sürdürdüğü söyleşi dizisinin 298.’si İlahiyatçı-yazar Cemil Kılıç ile 19 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da

Etiketler
Öğretmen