Gerçek Kötüler'in yeni filminin oyuncu kadrosu açıklandı

Gerçek Kötüler'in oyuncu kadrosu açıklandı. Kadroda Viola Davis, Idris Elba ve Margot Robbie gibi isimler yer aldı.

Gerçek Kötüler'in yeni filminin oyuncu kadrosu açıklandı

Gerçek Kötüler'in oyuncu kadrosu açıklandı. Kadroda Viola Davis, Idris Elba ve Margot Robbie gibi isimler yer aldı.

Yönetmen James Gunn, listenin tamamını cuma günü Twitter'da yayımlarken, "Kendinizi çok kaptırmayın” dedi.

2016 Gerçek Kötüler (Suicide Squad) yıldızları Davis, Robbie, Joel Kinnaman ve Jai Courtney, planlandığı gibi yeni oyuncu kadrosunda da yer alıyor.

Gunn'ın listesinde ayrıca SNL oyuncusu Pete Davidson, Doctor Who mezunu Peter Capaldi, WWE yıldızı John Cena, MSE'de Korg'u canlandıran ve Thor: Ragnarouk'u yöneten Taika Waititi, Nathan Fillion (Firefly, Castle, The Rookie), David Dastmalchian (Ant-Man, The Flash) ve Jennifer Holland (American Horror Story, Amerikan Pastası Sunar: Aşk Kitabı) da yer alıyor.

Listeyi tamamlayan isimlerse Joaquín Cosío, Mayling Ng, Flula Borg, Sean Gunn (MSE'de Kraglin'i canlandıran James Gunn'ın kardeşi), Juan Diego Botto, Storm Reid, Alice Braga, Steve Agee, Tinashe Kajese, Daniela Melchior, Julio Ruiz ve Michael Rooker.

Gerçek Kötüler'in 6 Ağustos 2021'de vizyona girmesi planlanıyor.

Gunn, attığı tweet'te oyuncuların rolleriyle ilgili detaylara değinmedi. 2016'daki filmde Davis, Amanda Waller rolünde oynarken Robbie, Harley Quinn'i canlandırmıştı. Harley Quinn'i odak alan Birds of Prey ise 2020'de çıkacak.

2016 yapımı filmde ayrıca, Kinnaman, Rick Flag rolünde ortaya çıkmış, Courtney de Captain Boomerang'ı canlandırmıştı.

Gunn'ın Gerçek Kötüler'i, 2016'daki filmindevamı niteliğinde değil, tamamen yeniden çevrimi olacak.

Yapımcı Peter Safran, Mart ayında JoBlo'ya şunları söyledi:

Her şeyden önce, filmi Gerçek Kötüler 2 olarak adlandırmıyoruz. Çünkü bu tamamen yeniden çevrim, yani filmin adı Gerçek Kötüler ve insanların bundan heyecan duyması gerektiğini düşünüyorum. (...) Film, bir James Gunn senaryosundan umacağınız her şeye sahip ve bence çok şey söylüyor, çok şey vaat ediyor. Çok şey vereceğimizi biliyorum.

2016 tarihli yapımda Deadshot'ı canlandıran Will Smith ve Jokerrolünde görünen Jared Leto'nunsa yeni Gerçek Kötüler kadrosunda yer almadığı göze çarptı.

Joker karakterini son olarak, Todd Phillips'in yakında çıkacak Joker filminde Joaquin Phoenix canlandırdı. Ancak Philips, Joker'in bulunduğu Gerçek Kötüler gibi diğer DCEvreni filmlerinde yer almayacağını söyledi.

Etiketler
Film Kadro