Sanatçı Hüseyin Turan: 'Çocuklar ölmesin anneler ağlamasın'

Türkiye’de son yıllarda artan silahlı şiddet ve maganda terörünü karşı 'Bireysel Silahlanmaya Hayır' videosu yayınlayan ünlüler arasına Halk Müziği sanatçısı Hüseyin Turan da katıldı.

Halk müziği sanatçısı Hüseyin Turan, Sultangazi’de maganda kurşunu ile vurulduktan sonra, 2 yıl 11 Gün boyunca sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybeden lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş için "Bireysel silahlanmaya hayır" videosu çekti.

Ahmet Emre Çavuş'un Babası Gazeteci Bülent Çavuş Sosyal Proje Kapsamında Başlattığı Kampanyaya her gün Sanat Dünyasında Destek geliyor Halk müziği sanatçısı Hüseyin Turan “Ahmet Emre Çavuş’lar ölmesin, analar ağlamasın” diyerek video çekti ve “Bireysel silahlanmaya hayır” dedi.

Bireysel Silahlanmaya Hayır Platformu Başkanı Bülent Çavuş Yaptığı Açıklamada ‘’ Ülkemizde Her gün Maganda kurşun ile insanlar ölüyor yasalar caydırıcı değil bu sorunun çözüm yeri TBMM biz 17 yaşında evladımız verdik toprağa tek hedefim var birileri sesimiz duysun diye yeni Emre’ler Ölmesin çocuklar mezara değil Okula gitsin diye eşim ile beraber mücadele veriyoruz artık yeter Anneler ağlamasın “Bireysel silahlanmaya hayır” diyoruz .

Etiketler
Şiddet Silah Türkiye