Breaking Bad’in merakla beklenen devam filmi El Camino’dan fragman geldi

Netflix, Breaking Bad’in devamı niteliğindeki filmin adını, yayın tarihini açıkladı ve diziden ilk fragmanı yayımladı.

Netflix, Breaking Bad’in devamı niteliğindeki filminadını, yayın tarihini açıkladı ve diziden ilk fragmanı yayımladı.

Buna göre filmin adı El Camino: Bir Breaking Bad Filmi (El Camino: A Breaking Bad Movie) oldu.

Hayranların Netflix web sitesinde nihayet filmin varlığını doğrulayan “film kartı” yani “açılış sayfasını” keşfetmesinin ardından birkaç saat içinde yapımla ilgili bilgiler yayımlandı.

El Camino: Bir Breaking Bad Filmi, Netflix’te 11 Ekim’de yayımlanacak.

Hikayenin detaylı konusu gizli tutulurken Netflix açıklamasında, "Esaretten dramatik kaçışının ardından Jesse Pinkman (Aaron Paul) bir tür gelecek kurmak için geçmişiyle hesaplaşmalı" ifadeleri yer aldı.

Yayımlanan kısa fragmanda Jesse’in arkadaşı ve eski meslektaşı Skinny Pete (Charles Baker), Jesse’nin nerede olduğuna ilişkin sorgulanırken görülüyor. Pete şunları söylüyor:

"Nereye gittiğini bilmiyorum. Kuzeye, güneye, batıya, doğuya, Meksika’ya, Ay’a... Hiçbir fikrim yok. Bilseydim de size söylemezdim. Pişirmeye devam etsin diye ona yaptıklarını duydum. Yani üzgünüm. Ne diyeyim bilmiyorum. Jesse Pinkman’ı yeniden kafese tıkmanıza yardım etmeyeceğim."

2018’de Breaking Bad’in yaratıcısı Vince Gilligan’ın, Jesse Pinkman’a odaklanacak bir devam filmi yazma sürecinde olduğunun açıklamasından bu yana film büyük gizlilik altında tutulmuştu.

Etiketler
Netflix Film