3. Edremit Kitap Fuarı’nda müthiş final

3. Edremit Kitap Fuarı son gününde birbirinden değerli Belediye Başkanı, gazeteci ve yazarın katılımıyla düzenlenen söyleşilerle kapılarını kitapseverlere kapattı.

3. Edremit Kitap Fuarı’nda müthiş final

CUMHUR HABER/Günün ilk programında “Başka Bir Yerel Yönetim Mümkün mü?” sorusunun yanıtını Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli ve Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin aradı. CHP önceki dönem Edremit İlçe Başkanı Yurt Yıldırım’ın moderatörlüğünde gerçekleşen programda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Belediyecilikte 7 Temel İlke”sinin önemine vurgu yapıldı.

3. Edremit Kitap Fuarı’nın ikinci programında, CHP Edremit Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Yavuz’un moderatörlüğünde Gazeteci - Yazar Barış Terkoğlu “Me-Tas-Taz / Fetö’den boşalan koltuklara hangi tarikatlar nasıl yerleşti?” sorusunun yanıtını belgeleriyle açıkladı.

Günün üçüncü programı İlahiyatçı - Yazar İhsan Eliaçık’ın “Din ve Siyaset” konulu söyleşisi ile devam etti.

Fuarın son programı ise Fuar Organizatörü ve Gazeteci Necdet Saraç’ın moderatörlüğünde Gazeteci - Yazar İsmail Saymaz’ın katılımı ile düzenlenen “Kimsesizler Cumhuriyeti” söyleşisi ile son buldu.

Etkinlikler sonrası 9 günlük kitap fuarının düzenlenmesine katkı sunan tüm personeli sahneye davet eden Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, emekleri nedeniyle kendilerine teşekkür etti. Seneye 4. Edremit Kitap Fuarı’nın düzenleneceğini ifade eden Başkan Arslan’ın sözlerinin ardından fuar, Sabahattin Ali’nin sözlerini yazdığı “Aldırma Gönül” şarkısının hep bir ağızdan söylenmesi ile son buldu.

Etiketler
Şile Edremit