Athena Gökhan'dan Nedim Şener ve Hasan Kaçan'a: Beyler!

Tartışma Gökhan Özoğuz’un, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanlığı’nın 15 Temmuz çizimlerini eleştirmesiyle başlamıştı. Tartışmaya Nedim Şener de dahil oldu. Gökhan Özoğuz tartışmaya nokta koydu.

Athena Gökhan'dan Nedim Şener ve Hasan Kaçan'a: Beyler!

Tartışma Gökhan Özoğuz’un, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanlığı’nın 15 Temmuz çizimlerini eleştirmesiyle başlamıştı. Tartışmaya Nedim Şener de dahil oldu. Gökhan Özoğuz tartışmaya nokta koydu.

Tartışma Gökhan Özoğuz’un, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanlığı’nın 15 Temmuz çizimlerini eleştirmesiyle başlamıştı.

Hasan Kaçan ise Gökhan Özoğuz’un eleştirisine “Çizimlerden değil darbecilerden nefret edeceksin Gökhan! Alçak darbeciler 251 evladımızı şehit etti Gökhan! 251 can toprak altında Gökhan! Büyüklerinden hiç bir şey öğrenmediysen, şehit evinde edeple susulacağını da mı öğrenmedin Gökhan! Bu memleket şehit evi Gökhan! Sus Gökhan!” mesajıyla karşı çıkmıştı.

Sosyal medya üzerinden yaşanan tartışmaya Gökhan Özoğuz nokta koydu.

Hasan Kaçan’ın FETÖ organizasyonu olan Türkçe Olimpiyatları’nda yer aldığı görüntüleri paylaşan Özoğuz, “Hasan biz buraları (Türkçe Olimpiyat) hiç bilmedik Hasan, Biz Halkımızı hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmadık, edebimiz dürüstlüğümüzdendir Hasan, Biz Askerimize, Ordumuza aşığız Hasan, (Darbeciler Türk Askeri değildir!) Birliğimizi, Beraberliğimizi ATAMIZDAN ÖĞRENDİK” ifadelerini paylaştı.

Gökhan Özoğuz, Hasan Kaçan'ın, Ekrem İmamoğlu'nu hedef göstermesine de tepki gösterdi. Kaçan, Özoğuz'un tepki gösterdiği tweeti de sildi.

Özoğuz, "Hasan bey Ekrem beyin kim oldupunu herkes gayet iyi biliyor. Takip etmediğiniz için bilmiyorsunuz heralde .Bu konuyu aydınlatalı çok oldu. Bizim konumuz Afişti Türkiyenin Namusu Ordumuzdan bahsettik. Odağımızı dapıtmayalım. Haksız yere çamur atan çamura bulanır Hasan bey!" dedi.

NEDİM ŞENER'E DE YANIT VERDİ

Özoğuz, gazeteci Nedim Şener'e de yanıt verdi. Gökhan Özoğuz, "Bakın Nedim bey @nedimsener2010 böyle resmedilir Türk askeri .15 temmuz katliamını böyle doğru anlatırız gelecek nesillere. Gören çocuklara. Resim bilinç altına işler hafızalarda böyle kalmalıdır o günü durduranlar.

BEYLER BU İŞ ÇOK UZADI

Özoğuz tartışmayı, "Beyler bu iş çok uzadı" diyerek noktayı koydu. Özoğuz, "Beyler @nedimsener2010 @hetenketenabi bu Afiş olayı çok uzadı .Herkes ne demek istediğimizi fazlasıyla anladı. Şimdi Ülkemiz için ,değerlerimiz için ,Halkımız için ,farklı görüşlerin ahlaklı istişaresi için ,birleşme ve iyileşme zamanı.Hak Hukuk Adalet için el ele verme zamanı." diye yazdı.

Athena Gökhan'dan Nedim Şener ve Hasan Kaçan'a: Beyler! - Resim : 1

Etiketler
Nedim Şener 15 Temmuz Cumhurbaşkanlığı Temmuz Gökhan Özoğuz