Ayça Bingöl: Sanatçı muhalif olmalı

Woman TV ekranlarında Şafak Yavuz’un hazırlayıp sunduğu Şafak Yavuz’un Vizörden Programı bu hafta ünlü oyuncu Ayça Bingöl ağırladı.

Ayça Bingöl: Sanatçı muhalif olmalı

Türk halkının gönlünü başarılı performansıyla ve güzelliğiyle fetheden ünlü oyuncu yaşamına dair bilinmeyenleri ilk kez Şafak Yavuz’un Vizörden programında anlattı.

Ayça Bingöl babasının neden cezaevine girdiğinden,çocukluk yıllarına kadar yaşamının bilinmeyenlerini çok samimi bir şekilde dile getirdi.
Tiyatro sahnesinden kamera karşısına geçişini,Öyle Bir Geçer Zamanki dizisinde parlayan yıldızının mesleki kariyerini nasıl etkilediğini anlattı.

GÜLSE BİRSELDEN ROL YAZMASINI İSTEDİM

Cemile karakterinin adeta üstüne yapıştığını söyleyen Ayça Bingöl hep ağlayan,ağlatan ve savaş veren kadın rolleri geliyor ama ben artık gülmek ve güldürmek istiyorum, gözümde yaş kalmadı diye esprili bir şekilde farklı performanslarıda izleyicisine göstermek istediğini anlatırken “Gülse Birsel’den rol istedim, banada bir rol yaz dedim”dedi.

Ünlü oyuncu Ayça Bingöl ikiz kızları ile ilgili sorularda çok duygulandı ve anneliğini nasıl doya doya yaşadığını,kızlarına ilk öğrettiği şeyin ne olduğunu söyledi.

Ayça Bingöl: Sanatçı muhalif olmalı - Resim : 1

AYÇA BİNGÖL VE EŞİ ALİ ALTUĞDAN BİR İLK

Ayça Bingöl Şafak Yavuzun sürpriz konuk videolarını izlerken çok şaşırdı ve çok duygulandı.

Özellikle eşi Ali Altuğ’un video mesajını izlerken hayretler içinde kaldı. “Ali şimdiye kadar kamera karşısına geçip benimle,bizimle ilgili konuşmadı,bu bir ilk nasıl başardınız Şafak Hanım?”diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Ayça Bingöl eşinin gönderdiği duygusal mesaja program sonunda aynı duygusallık ve samimiyetle cevap verdi.

SÜRPRİZ MESAJLAR KİMDEN GELDİ?

Şafak Yavuzun Vizöründen Programı titiz bir çalışmayla konuklarına sürpriz video mesajlar sayesinde duygusal anlar yaşatıyor. Bazen yıllardır görmedikleri bir arkadaşları bazen aileden birisi bir anda karşılarına çıkıyor ve çok özel mesajlarla onlara duygusal anlar yaşatıyor.

Ayça Bingöl’ü o kadar çok seven dostu var ki birbirinden ünlü dostları Ayça Bingöl’e sürpriz video göndermek için adeta yarıştı.
Programda bütün bu ünlü konukları görmek mümkün.

HER AN HERŞEYİ BIRAKABİLİRİM

Ayça Bingöl dizi sürelerinin uzun olmasından ve ailesine yeterince zaman ayıramamasından dolayı pek çok oyuncu gibi şikayetçi. Mütevazı bir yaşamı olduğunu söyleyen Ayça Bingöl “Hiçbir zaman ulaşılmaz isteklerim olmadı,mütevazı bir hayatı benimsedim ve ailem benim için çok değerli,bu şekilde çalışma temposuna ne kadar katlanırım bilemiyorum belki bir gün her şeyi bırakıp gidebilirim”dedi

SADE BİR KADINIM

Sanat dünyasında kadınların çok süslü çok gösterişli olduğu sanılır,tabii ki yerine ve ortamına göre süslenirim ama genelde sade ve rahat bir tarzım vardır diyerek nasıl bir kadın tipi olduğunu tanımladı.

SANATÇI MUHALİF OLMALI

Sanatçının bir derdi olmalı diyen Ayça Bingöl sanatçının muhalif olması gerekir çünkü daha iyiyi daha güzeli ister sanatçı.

Bu düşüncelerinide rahatça dile getirmesi gerekir diyerek sanat ve siyaset hakkındaki görüşlerini anlattı.

Türkiye’nin ilk ulusal yayın yapan Kadın Televizyonu Woman TV de ünlülerin sohbet adresi haline gelen başarılı televizyoncu Şafak Yavuz’un hazırlayıp sunduğu

Şafak Yavuz’un Vizöründen programında,bu hafta Ayça Bingöl hayranlarının kaçırmaması gereken bir bölüm var.

Sürprizlerle dolu olan Şafak Yavuz’un Vizöründen programı Ayça Bingöl’e olduğu kadar izleyiciyide sürprizler yaşatacağa benziyor.

Ünlülerin sohbet adresi haline gelen Şafak Yavuz’un Vizörden her Pazartesi günü saat 20.00 de kaçıranlar için Salı günü saat 12.00 de Woman
TV ekranlarında. (Medya Tava)

Etiketler
Bingöl