Masal Müzesi'nde Aile İçi İletişim semineri

Masal Müzesi iletişim Uzmanı ve Eğitmen Ümran Coşkun’un konuşmacı olarak yer aldığı “Aile İçi İletişim” seminerine ev sahipliği yaptı.

Masal Müzesi'nde Aile İçi İletişim semineri

Kartal Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ve açıldığı günden bu yana ziyaretçi akınına uğrayan Kartal Belediyesi Masal Müzesi, atölye çalışmaları ve düzenlenen seminerlerle çocukların yanı sıra yetişkinlerin dünyasına da hitap edecek etkinlikler düzenliyor.

Masal Müzesi bu çalışmalar kapsamında son olarak İletişim Uzmanı ve Eğitmen Ümran Coşkun’un konuşmacı olarak yer aldığı “Aile İçi İletişim” seminerine ev sahipliği yaptı.

Anne ve babaların dinleyici olarak yer aldığı seminerde Ümran Coşkun, “Aile İçi İletişim Unsurları Nelerdir”, “ Aile İçi İletişim Kopukluğunun Sebepleri”, “Sağlıklı Bireyler İçin Sağlıklı İletişim Yolları Nelerden Oluşur”, “Anne Baba Çocuk İlişki Dinamikleri Nelerdir” gibi soruları masaya yatırdı ve bu başlıklar altında ebeveynlere bahsi geçen konularla alakalı detaylı bilgilendirmelerde bulundu. Yaklaşık 2 saat süren seminerin sonunda ise Coşkun, anne ve babalardan gelen sorulara cevap verdi.