İBB'den vatandaşa 400 TL vaadi!

Yarkadaş: "İBB'nin kuruma kayıtlı telefonundan aranan yurttaşlara, Binali Yıldırım'ın selamı söyleniyor ve vaatlerde bulunuluyor."

İBB'den vatandaşa 400 TL vaadi!

CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş, "Tarihimizin en eşitsiz seçimlerinden birine tanıklık ediyoruz. Devlet, AKP'nin kazanması için adeta seferber oldu" dedi.

Sosyal medya hesabından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği son uygulamayı deşifre eden Barış Yarkadaş, ilginç bilgiler paylaştı.

Yarkadaş'ın tweetleri şöyle:

"İBB'den aylık 100 TL'lik yardım kartı alan yurttaşlarımız 05536528245 nolu telefondan aranıyor. Arayan kişi, yurttaşlarımıza şunu söylüyor: "Sizi ziyarete gelmek istiyoruz. Kartınızın limiti gelecek ay 400 TL olacak. Sayın Binali Yıldırım'ın selamı var."

Tam bir rezalet!

YSK'nın hukuksuz kararı sonucu kayyım atanan belediye, AKP'nin adeta yan kolu gibi çalışıyor. Yoksullaştırılan yurttaşlarımızın durumu ise açıkça istismar ediliyor ve yardımların "gelecek ay" artırılacağı söyleniyor. Tabii Binali Yıldırım vurgusu da ihmal edilmiyor.

AKP'nin "devlet partisi" devletin ise "parti devleti" olduğu bir dönemdeyiz. Kızılay Başkanı AKP için oy topluyor. Sivas Valisi, şu an İstanbul'daki Sivaslıların hemşehri derneklerine kendisinin organize ettiği bir kahvaltılı toplantıda sesleniyor. Devlet, AKP için seferber...

Türkiye'nin en eşitsiz seçimlerinden birine tanıklık ediyoruz. Bir yanda sırtını devlete ve onun kurumlarına dayamış; halktan kopmuş bir AKP, diğer yanda ise hakkının gasp edilmesine direnen HALK var. 23 Haziran'da halk son sözü söyleyecek ve olun ki; #HerŞeyÇokGüzelOlacak

NOT: Bahsettiğim telefon numarasını tweet atmadan önce aradım. Telefonu açan kişi, telefonun "İBB Sosyal Hizmetler Dairesi'ne kayıtlı olduğunu ve evleri ziyaret ettiklerini, dün de sekiz eve gittikleri"ni söyledi. Anlayacağınız, oy ziyaretleri tam gaz sürüyor."

İBB'den vatandaşa 400 TL vaadi! - Resim : 1

İBB'den vatandaşa 400 TL vaadi! - Resim : 2

İBB'den vatandaşa 400 TL vaadi! - Resim : 3

İBB'den vatandaşa 400 TL vaadi! - Resim : 4

İBB'den vatandaşa 400 TL vaadi! - Resim : 5

Etiketler
Binali Yıldırım Telefon