Babalar ve çocukları kamp ateşinde buluşacak

Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl 2.’si düzenlenen Baba Çocuk Kampı dopdolu programıyla başlıyor.

Babalar ve çocukları kamp ateşinde buluşacak

Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl 2.’si düzenlenen Baba Çocuk Kampı dopdolu programıyla başlıyor.

15- 16 Haziran tarihleri arasında, Dereağzı Mahallesi’nde bulunan Doğa, Yaşam ve İzci Kampı’nda gerçekleşecek etkinlik kapsamında babalar çocuklarıyla birlikte doğayla iç içe vakit geçirmenin tadını doyasıya çıkaracak.

Önemli günlerde çocuklarla ebeveynlerini birbirinden renkli ve öğretici etkinliklerde buluşturan ve çeşitli aktivitelere imza atan Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, babalar ve çocuklarını bu yıl da Baba Çocuk Kampı’nda buluşturacak. 15- 16 Haziran tarihleri arasında, Dereağzı Mahallesi’nde bulunan Doğa, Yaşam ve İzci Kampı’nda yapılacak kampa katılanlar hem kamp yaparak doğanın tadını çıkaracak hem de doyasıya eğlenecek.

Kampçıları dopdolu bir program bekliyor


Babalar Günü’nde babalar ile çocuklarını kampta buluşturan Baba Çocuk Kampı’nda katılımcıları bu yıl da keyifli ve zengin bir program bekliyor. 15 Haziran Cumartesi saat 12.30’da başlayan kampta katılımcılar, güne kuş sesleri ile uyanarak başlarken doğada yaşam ve kampçılık gibi eğitici etkinliklerin yanı sıra eğlenceli aktivitelerin de yer alacağı kamp programında 2 keyifli gün yaşayacaklar. Dolu dolu geçen 2 günlük kamp programı 16 Haziran Pazar günü kapanış etkinlikleriyle son bulacak.

Etiketler
Beylikdüzü Beylikdüzü Belediyesi