19 Mayıs'ın 100. yıl dönümü Ataşehir'de coşkuyla kutlanacak

Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Kurtuluş Savaşı’nı başlatmasının 100. yıl dönümü Ataşehir’de büyük coşkuyla kutlanacak.

19 Mayıs'ın 100. yıl dönümü Ataşehir'de coşkuyla kutlanacak

Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Kurtuluş Savaşı’nı başlatmasının 100. yıl dönümü Ataşehir’de büyük coşkuyla kutlanacak.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında hazırlanan festival Ataşehir Cumhuriyet Parkı’nda düzenlenecek.

Festival kapsamında; liseli ve üniversiteli öğrencilerin sahne performansları, Evrencan Gündüz Konseri, atölyeler, Gençlik Senfoni Orkestrası ile Ataşehir Belediyesi Çocuk ve Gençlik Halk Dansları Topluluğu’nun gösterileri ve DJ Performans olacak.

Gençler için hazırlanan atölyeler bölümünde; Zumba, Tişört Boyama, Cep Telefonu Kapak Tasarım, Gençlik Hakları ve Pankart Boyama, Sokak Oyunları, Şişme Oyun Parkurları ve Rodeo, PS4 Oyun, Drone Zone, Beyin Kontrollü Alan, AR/VR Zone ve Uçak Simülasyon Alanı atölyeleri yapılacak.

Basketbolseverler için de THY Euroleauge Final Four yarı final ve final mücadelelerinin dev LED ekranlarda açık hava gösterimleri yapılacak. İlk kez iki Türk takımının karşı karşıya geleceği yarı final mücadelesini tüm Ataşehirliler dev LED ekrandan birlikte izleyecek.

Anadolu Efes ve Fenerbahçe arasındaki yarı final mücadelesinin açık hava gösterimi 17 Mayıs Cuma günü saat 19.00’da başlayacak. 19 Mayıs’ta Final Four finalinde kupa mücadelesi verecek Türk takımının maçı yine dev ekranlardan izlenecek.

17 Mayıs Cuma Günü Programı

· 19.00 – Euroleauge Final Four Yarı Final Mücadelesi Açık Hava Gösterimi

19 Mayıs Pazar Günü Programı

13.00 – Atölyelerin ve etkinliklerin başlangıç
14.00 – Ataşehir Liseler, Üniversiteler ve diğer müzik gruplarının sahne alması

15.30 – Evrencan Gündüz Konseri
18.30 – Gençlik Senfoni Orkestrası

19.30 – Ataşehir Belediyesi Çocuk ve Gençlik Halk Dansları Topluluğu
20.20 – İftar Yemeği

21.00 – Maç Öncesi DJ Performans
21.30 – Euroleague Final Four Final Maçı Açık Hava Gösterimi

Etiketler
Ataşehir Samsun Mustafa Kemal Atatürk