Şampiyonlar filmi Sarıyerlilerle buluştu

Sarıyer’de her gün farklı bir mahallede kurulan sevgi sofralarının dün akşamki adresi Ayazağa oldu.

Şampiyonlar filmi Sarıyerlilerle buluştu

Sarıyer’de her gün farklı bir mahallede kurulan sevgi sofralarının dün akşamki adresi Ayazağa oldu.

Hep birlikte oruçlarını açan vatandaşlar iftarın ardından İstinye Tersane Alanı’nda engelliler haftası kapsamında gösterilen Şampiyonlar filmini izledi.

Dün gecenin iz bırakanları ise ‘Biz sizdeniz, siz de bizden’ diyen İZEV (İstanbul Zihinsel Engelliler İçin Eğitim ve Dayanışma Vakfı)’li gençler oldu.

Sarıyer Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında bir ay boyunca tüm mahallelerde kurulan sevgi sofralarının adresi dün akşam Ayazağa oldu. İftara Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in yanı sıra CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç ve İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Taner Tayfur da katıldı. İftarlarını yapan Sarıyerliler İstinye Tersane Alanı etkinliklerinde bir araya geldi.

BİZ SİZDENİZ, SİZ DE BİZDEN

Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte önce İZEV’li gençler ‘Yaşam Hakkı - Duvar’ şarkısının klibini canlandırdı. ‘Biz sizdeniz, siz de bizden’ diyen İZEV’li gençlerin performansı ayakta alkışlandı.

Gösterinin ardından İspanya’nın ‘Yabancı Dilde En İyi Film’ Oscar’ı aday adayı olan ve kamu hizmeti cezası alan bir basketbol koçunun zihinsel engelli bir takımla çalışmasını konu alan Şampiyonlar adlı film Sarıyerli sinemaseverlerle buluştu.

Etiketler
Sarıyer Film