Nilgün Güloğlu'na Bakırköy'de son görev

Tedavi gördüğü hastanede önceki gün hayatını kaybeden Bakırköy Belediye Tiyatroları’nın sevilen müdürü Nilgün Güloğlu Ceyhan için Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde tören düzenlendi.

Nilgün Güloğlu'na Bakırköy'de son görev

Tedavi gördüğü hastanede önceki gün hayatını kaybeden Bakırköy Belediye Tiyatroları’nın sevilen müdürü Nilgün Güloğlu Ceyhan için Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde tören düzenlendi.

Düzenlenen törene; eşi Nejat ve kızı Nil Ceyhan, ailesi, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve eşi Ömür Kerimoğlu, Türkiye Ermenileri Patrik Genel Vekili Aram Ateşyan, Bakırköy eski Belediye Başkanları Ali Talip Özdemir, Naci Ekşi, Bakırköy eski Belediye Başkanvekili Yakup Akyüz, sanat camiası, Bakırköy Belediyesi eski ve şu an çalışanları ile Bakırköylüler katıldı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da çelenk gönderdi.

35 yıldan bu yana Bakırköy Belediyesi’nde çalışan, Naci Ekşi, Yıldırım Aktuna ve Ali Talip Özdemir’in Özel Kalem Müdürlüğü’nü yapan ve 2000 yılından beri de Bakırköy Belediye Tiyatroları(BBT) Müdürlüğü görevini başarıyla sürdüren Nilgün Güloğlu Ceyhan için Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törende gözyaşları sel oldu.

Törende sırasıyla; Bakırköy Müzik Akademisi Başkanı Selçuk Kurt, Yeşilköy Ermeni Kilisesi Başkanı Habip Özfuruncu, Bakırköylü Sanatçılar Derneği Başkanı İlhan Gülek, Yönetmen Turgay Kantürk, Bakırköy Belediyesi Meclis Üyesi Tarkan Ellergezen, Bakırköy Belediyesi eski Başkanvekili Yakup Akyüz, Bakırköy eski Belediye Başkanları Naci Ekşi ve Ali Talip Özdemir, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu birer konuşma yaptılar.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “Bakırköy’ün gülen yüzü, Nilgün Müdürümüzü bizlerde hep gülen yüzüyle hatırlayacağız. Gece-gündüz çalışarak BBT’nin çok iyi seviyelere gelmesi için uğraş veren Nilgün Müdürümüzü hiç unutmayacağız. Bakırköyümüz gülen yüzünü kaybetti ama biz O’nu gönlümüzden hiç çıkarmayacağız. Hepimizin başı sağ olsun, ışıklar içinde uyusun.”

Törenin ardından;BBT Müdürü Nilgün Güloğlu Ceyhan’ın naaşı; Ataköy 5. Kısım Ömer Duruk Camii’nde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi.

Cenaze namazına Bakırköy Kaymakamı Nazım Günlü, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, İstanbul eski Milletvekili Umut Oran, Bakırköy eski Belediye Başkanı Ali Talip Özdemir ve sevenleri katıldı.

Etiketler
Bakırköy Hastane Tiyatro Bakırköy Belediyesi