Fakir Baykurt Öykü Ödülü için son gün 19 Nisan

“Fakir Baykurt Öykü Yarışması” için son başvuru tarihi 19 Nisan.

Fakir Baykurt Öykü Ödülü için son gün 19 Nisan

Sarıyer Belediyesi’nin, “Herkesin bir öyküsü vardır” sloganı ile Sarıyer Edebiyat Günleri kapsamında düzenlediği “Fakir Baykurt Öykü Yarışması” için son başvuru tarihi 19 Nisan.

Her yıl Edebiyat Günleri kapsamında Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen ve çok sayıda edebiyatseveri bir araya getiren yarışmada birbirinden yetenekli katılımcılar ödüllendiriliyor. Seçici kurulda; Zeynep Oral, Ayşegül Tözeren, Halil Genç, Özcan Karabulut, İbrahim Balcı, Cafer Hergünsel, Tuncay Dağlı, Bilge Karaduman ve Murat Gürbüz gibi isimlerin bulunduğu yarışmaya adaylar ortaokul, lise ve yetişkin kategorilerinde bir öyküyle, yetişkinler öykü kitabı kategorisinde ise 2018 yılının başından Nisan 2019’a kadar yayımlanmış bir öykü kitabıyla katılabilecek.

Öykü konusunun serbest olduğu yarışmada üç kategoride dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek. Dördüncü kategoride dereceye giren eser ise “Fakir Baykurt Öykü Kitabı Ödülü” nün sahibi olacak.

Son başvuru tarihi 19 Nisan 2019 olan yarışmanın sonuçları 09 Eylül 2019 tarihinde açıklanacak. Kazanan öyküler Sarıyer Belediyesi web sitesinde yayınlanacak.